contact Suunnittelijoille

Hei sisustusalan ammattilainen, mittatilaussohvien koti on nyt Helsingissä!

Tervetuloa avajaisiin torstaina 27.10. klo 15 alkaen osoitteeseen Lönnrotinkatu 33.

Haluamme kutsua teidät mukaan juhlistamaan avajaisia! Tunnelmallinen liikkeemme on täynnä upeita sohvia, sekä ihania divaaneita ja nojatuoleja. Suunnittelijamme ja myyjämme tutustuttavat teidät mittatilaussohvien maailmaan ja mahdollisuuksiin. Vastuullisesti tuotetut, kestävät huonekalut ovat tätä päivää ja kauttamme löytyy unelmasohva jokaiselle oman elämänsä designerille.

Valmistamme koteihin ja julkitiloihin moderneja, ajattomia sohvia ja nojatuoleja, joihin voi valita minkä tahansa kankaan, haluamansa pehmeyden ja mieluisat jalat. Meiltä löytyy ratkaisu monenlaisiin sisustushaasteisiin, erikoisiin sisustuskohteisiin ja vaativimpaankin makuun. Huonekalumme ovat laadukkaita ja kotimaisia, ja valmistamme kaikki tuotteet tilauksesta.

Uusien mallien lanseeraus sekä Fresko-seinäpaneelin asennusnäytös

Haihara-moduulisohva

Haihara vastaa muunneltavan sohvakokonaisuuden tarpeeseen. Superlöhöttävä 70 cm istuinsyvyys on kysytty ominaisuus, kuten myös rungon irrotettavat päälliset.

Fresko-seinäpaneeli

Markkinoiden kustomoitavin seinäpaneeli. Kangasverhoiltu, seinään kiinnitettävä paneeli voidaan toteuttaa useissa mitoissa ja millä tahansa kankaalla.

Roine collection

Nämä puujalustalla seisovat huonekalut ovat komealla tavalla maanläheisiä ja kodikkaita, ja puu tuo materiaalina sisustukseen lämpöä ja luonnetta.

Avajaisten yhteydessä lanseeraamme joukon uutuustuotteita, jotka täydentävät valikoimaamme monipuolisesti.

Haihara-moduulisohvan kaikki moduulit ovat nähtävissä Orient&Occidentin uudella AquaClen FR Venice -kankaalla.

Fresko-seinäpaneeli on markkinoiden kustomoitavin seinäpaneeli, joka sopii hyvin hotelleihin sekä laadukkaisiin makuuhuoneisiin. Seinäpaneeli on pehmustettu ja toimii samalla kevyenä äänieristeenä. Valitsemalla palosuojatun kankaan, Fresko sopii myös julkitiloihin.

Roine collection on astetta särmikkäämpi mallisto, joka pohjautuu Kamppi-mallistoon. Tämä Kampin maalaisserkku on kuin kotonaan niin rantahuvilassa kuin kaupunkikodissakin. Roine-nojatuoli nähtävillä avajasissa ylellisellä Utopian Bellagio collectionin Tremezzo -kankaalla.

Horros-vuodesohva on toivottu ja kauan odotettu lisäys vuodesohvavalikoimaamme. Vihdoinkin vuodesohva joka on kaunis, ihana istua ja erikoisjousituksen ansiosta erittäin hyvä nukkua. Tule tutustumaan!

Paimio-rahi on käytännöllinen sisustuselementti, jonka monikäyttöisyys on aivan omaa luokkaansa. Pyöreä, vähäeleinen muoto sopii monenlaiseen sisustukseen ja tuo mukanaan ripauksen ylellisyyttä. Paimio-rahi nähtävillä ylellisellä Utopian Bellagio collectionin Trieste -kankaalla.

Supreco® - sisäilmapäästöttömät huonekalut

Kustom tutkii ja kehittää tuotteitaan, toimintatapaansa ja palvelukokonaisuuttaan. Vastuullisuus, ekologisuus ja ympäristöystävällisyys ovat toimintamme keskiössä. Vastataksemme asiakkaidemme toiveisiin haluamme kehittää tuotteita, jotka ovat myös mahdollisimman sisäilmapäästöttömiä.

Tätä silmällä pitäen olemme kehittäneet SUPRECO®- toimintatavan. Se sisältää mm. seuraavien tuotteidemme osa-alueiden tarkastelun, materiaalit ja aineet sekä toimintamenetelmät: Runkomateriaalit, istuin- ja selkätyynyjen pehmusteet, rungon pehmusteet, liimaukset ja kiinnitykset, puun pintakäsittelyt, kankaat ja nahat, pakkaus ja kuljetukset.

Suunnittelijapalvelut

Olemme kehittäneet suunnittelijoille tarjoamaamme palvelua ja haluamme esitellä sinulle uuden erittäin kannustavan konseptimme. Kaikki valmistamamme tuotteet sopivat myös julkitiloihin.

Nagu - SUPRECO®

SUPRECO®-kehittäjä ja Nagun suunnittelija esittelee Nagu-nojatuolin täysin sisäilmäpäästöttömän version.  

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan niin osaamme varata riittävästi kuohuviiniä, canapéita ja henkilökuntaa paikalle. Sisustusalan ammattilaisille olemme varanneet pienen tuoteyllätyksen!

Ilmoittaudu pian - paikkoja on rajoitetustu

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.10 klo 15 mennessä. Viestikenttään voit kirjoittaa tuletko yksin vai kaksin sekä mahdollisesti mihin aikaan olet tulossa. Näin osaamme varata oikean määrän tarjottavaa ja vältämme hävikkiä.

Kutsu on avec - Tervetuloa!

Täytäthän nimesi
Täytäthän nimesi
Täytäthän sähköpostiosoitteesi
Kiitos!

Nähdään Lönkalla!