kustom

Mitä sinä haluat sisustukseltasi?

Lukitseeko luovuutesi se, että joku toinen päättää sinun huonekalusi mallin, pehmeyden, koon, kankaan tai jalan? Vaimietitkö ehkä huonekalujen alkuperää ja valmistusprosessin eettisyyttä? 

Päätimme ratkaista sisustajan harteita painavat ongelmat kertaheitolla jo hyvän aikaa sitten. Näin syntyi kustom!

Suomalaista laatua jo 1960-luvulta

Kustom on perheyritys, joka on valmistanut jo 1960-luvulta asti huonekaluja. Meiltä on lähtenyt uusiin, ikiomiin koteihinsa yli 15.000 laadukasta sohvaa ja nojatuolia. Ei mikään hullumpi suoritus, vai mitä? Tiesitkö muuten, että yrityksellemme on myönnetty Avainlippu?

Sinä olet oman kotisi asiantuntija

Me taas olemme asiantuntijoita  toteuttamisessa. Joten yhdistetäänkö voimat? Asiakkaamme todistavat mielellään, että näin syntyy säkenöivä, tunnelmallinen, laadukas, toimiva, kaunis ja juuri sinun kotiisi sopiva sisustus.

Täältä voit tutustua joihinkin asiakastarinoihin. 

Miten muokata mieleinen huonekalu?

Pohdi aluksi tarvettasi: minkälaista arkea elät? Minkä kokoinen on taloutesi? Kuuluuko arkeesi lapsia, lemmikkejä ja muita ihania asioita? Kokoontuuko koko perhe samalle sohvalle, vai haetko ikiomaa istuinta esimerkiksi työhuoneeseen?

Tartu rohkeasti mittanauhaan: määrittele huonekalulle sopiva koko.
Usein lopputulos on paras, kun ympärille jää inasen ilmaa.

Päätä pehmeys: oletko löhöilijä? Haluatko upota sopivasti sohvan tai nojatuolin uumeniin? Valitse höyhentäyte. Jos kaipaat tukea selän taakse sekä istuinmukavuutta, valitse kimmovaahto. Lue lisää täältä.

Suunnittele ulkomuoto: kustomin valikoimissa on yli 10 000 kangasvaihtoehtoa, joten varaa reilusti aikaa mieleisesi valitsemiseen. Löydät meiltä myös nahkavaihtoehtoja.

Ja sitten ne jalat: huonekalun viimeistelee jalat. Jaloilla voi luoda yleisilmeeseen joko kaivattua kepeyttä, tukevuutta tai graafista ja modernia ilmettä.

Tee tilaus: tämä kaikki sujuu sukkelasti verkossa! Toimitamme valmiin huonekalun kotiisi. Ihanan vaivatonta, eikö? Täältä voit lukea lisää tilauksen tekemisestä. 
Koska haluamme tarjota kuluttajalle kilpailukykyiset hinnat, toimimme pääasiassa verkossa. Myymälöiden sijaan meillä on joitakin showroomeja, joissa voit käydä koeistumassa uuden pehmeän perheenjäsenesi ennen tilauksen tekemistä.

Tee eettisesti kestävä valinta

Huonekalumme valmistetaan kaikkien unelmien kaupungissa –
Tampereella! Kun hankit kustomin huonekalun:
• Tuet kotimaista työtä ja prosessien läpinäkyvyyttä.
• Panostat eettisesti kestävään kulutukseen, laadukas on ekoteko.
Käytämme huonekalujen rungoissa vain kotimaista pefc-sertifioitua puuta ja istuin- sekä  selkätyynyissä kotimaisia täytteitä. Näin pystymme valvomaan materiaalien alkuperää.

Hyvitämme hiilipäästöt

Vihreä ajattelu ei ole meillä pelkkää sanahelinää: Hyvitämme tuotannosta aiheutuvat hiilipäästöt yhteistyössä Hiilipörssin kanssa! Tutustu Hiilipörssiin täältä
Täältä voit lukea yrityksemme vastuullisuudesta lisää.