kustom-2

on kotimaisen, paikallisen sohva- ja nojatuolituotannon uusi tuleminen.
Kustomissa haastamme toimintamalleja, jossa ihmisten tarvitsisi ostaa jonkun muun valmiiksi määrittelemiä tuotteita. Uskomme ajatukseen ajatella eri tavalla myös räätälöityjen tuotteiden hankintaa ja valmistamista. Me poistamme rajoitteita ja varmistamme että asiakkaamme tietävät alkuperän.
Me haastamme nykyistä toimintamallia tarjoamalla laajimman valikoiman hyvin suunniteltuja, laadukkaita huonekaluja jotka antavat asiakkaan aidosti ja rajoituksitta itse päättää minkä mallinen, kokoinen tai kuinka pehmeä se on ja millainen kangas siinä on. Tähän eivät muut pysty.
Tarjoamme valikoimamme asiakkaille vain verkkokaupassamme kustom.fi mahdollistaen kilpailukykyiset asiakashinnat. Teemme aina asiakkaan toivomusten mukaiset huonekalut omalla tehtaallamme Tampereella. Panostamme muotoiluun, ekologisuuteen ja erinomaiseen laatuun.
Tarjontamme pitää sisällään kustom nojatuolit, divaanit ja sohvat.
Kustom erottaa meidät alan muista toimijoista sillä, että asiakas voi valita mm. sohvan mitat juuri haluamikseen, valita jalat, täytteet ja esim. kankaat poikkeuksellisen laajasta yli 10.000 kankaan valikoimastamme.
Kaupankäyntimme ytimessä oleva verkkokauppamme uusiutuu merkittävästi 1.2.2020. Verkkokauppamme asiakaskokemus ja käytettävyys tulevat olemaan Suomen laadukkaimmat huonekalualalla.