Kutsu asiakkaalle

Mittatilaussohvien koti on nyt Helsingissä!

Tervetuloa avajaisiin torstaina 27.10. klo 16-19 osoitteeseen Lönnrotinkatu 33.

Haluamme kutsua teidät mukaan juhlistamaan avajaisia! Tunnelmallinen liikkeemme on täynnä upeita sohvia, sekä ihania divaaneita ja nojatuoleja. Suunnittelijamme ja myyjämme tutustuttavat teidät mittatilaussohvien maailmaan ja mahdollisuuksiin. Vastuullisesti tuotetut, kestävät huonekalut ovat tätä päivää ja kauttamme löytyy unelmasohva jokaiselle oman elämänsä designerille.

Valmistamme koteihin ja julkitiloihin moderneja, ajattomia sohvia ja nojatuoleja, joihin voi valita minkä tahansa kankaan, haluamansa pehmeyden ja mieluisat jalat. Meiltä löytyy ratkaisu monenlaisiin sisustushaasteisiin, erikoisiin sisustuskohteisiin ja vaativimpaankin makuun. Huonekalumme ovat laadukkaita ja kotimaisia, ja valmistamme kaikki tuotteet tilauksesta.

Uusien mallien lanseeraus sekä Fresko-seinäpaneelin asennusnäytös

Haihara-moduulisohva

Haihara vastaa muunneltavan sohvakokonaisuuden tarpeeseen. Superlöhöttävä 70 cm istuinsyvyys on kysytty ominaisuus, kuten myös rungon irrotettavat päälliset.

Fresko-seinäpaneeli

Markkinoiden kustomoitavin seinäpaneeli. Kangasverhoiltu, seinään kiinnitettävä paneeli voidaan toteuttaa useissa mitoissa ja millä tahansa kankaalla.

Roine collection

Nämä puujalustalla seisovat huonekalut ovat komealla tavalla maanläheisiä ja kodikkaita, ja puu tuo materiaalina sisustukseen lämpöä ja luonnetta.

Avajaisten yhteydessä lanseeraamme joukon uutuustuotteita, jotka täydentävät valikoimaamme monipuolisesti.

Haihara-moduulisohvan kaikki moduulit ovat nähtävissä Orient&Occidentin uudella AquaClean FR Venice -kankaalla.

Fresko-seinäpaneeli on markkinoiden kustomoitavin seinäpaneeli, joka sopii hyvin hotelleihin sekä laadukkaisiin makuuhuoneisiin. Seinäpaneeli on pehmustettu ja toimii samalla kevyenä äänieristeenä. Valitsemalla palosuojatun kankaan, Fresko sopii myös julkitiloihin.

Roine collection on astetta särmikkäämpi mallisto, joka pohjautuu Kamppi-mallistoon. Tämä Kampin maalaisserkku on kuin kotonaan niin rantahuvilassa kuin kaupunkikodissakin. Roine-nojatuoli nähtävillä avajasissa ylellisellä Utopian Bellagio collectionin Tremezzo -kankaalla.

Horros-vuodesohva on toivottu ja kauan odotettu lisäys vuodesohvavalikoimaamme. Vihdoinkin vuodesohva joka on kaunis, ihana istua ja erikoisjousituksen ansiosta erittäin hyvä nukkua. Tule tutustumaan!

Paimio-rahi on käytännöllinen sisustuselementti, jonka monikäyttöisyys on aivan omaa luokkaansa. Pyöreä, vähäeleinen muoto sopii monenlaiseen sisustukseen ja tuo mukanaan ripauksen ylellisyyttä. Paimio-rahi nähtävillä ylellisellä Utopian Bellagio collectionin Trieste -kankaalla.

Supreco® - sisäilmapäästöttömät huonekalut

Kustom tutkii ja kehittää tuotteitaan, toimintatapaansa ja palvelukokonaisuuttaan. Vastuullisuus, ekologisuus ja ympäristöystävällisyys ovat toimintamme keskiössä. Vastataksemme asiakkaidemme toiveisiin haluamme kehittää tuotteita, jotka ovat myös mahdollisimman sisäilmapäästöttömiä.

Tätä silmällä pitäen olemme kehittäneet SUPRECO®- toimintatavan. Se sisältää mm. seuraavien tuotteidemme osa-alueiden tarkastelun, materiaalit ja aineet sekä toimintamenetelmät: Runkomateriaalit, istuin- ja selkätyynyjen pehmusteet, rungon pehmusteet, liimaukset ja kiinnitykset, puun pintakäsittelyt, kankaat ja nahat, pakkaus ja kuljetukset.

3D ja AR

Olemme luoneet tavan kokeilla huonekaluja ilman, että sinun tarvitsee rahdata huonekalua fyysisesti paikalle. Eikä sinun tarvitse myöskään ladata erillistä applikaatiota puhelimeesi. Kaikki tämä on mahdollista uusimpien 3D- ja AR-tekniikoiden avulla.

Lounge - Kotoilun kuninkuusluokka

Tässä sohvassa on tilaa nautiskella ja tilaa jää vielä lemmikeille ja sisustustyynyillekin. Lounge-sohvalle mahtuu perheen tai kaveriporukan kesken viettämään yhteistä aikaa vaikkapa leffaillan ja popcornien kera.  

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan niin osaamme varata riittävästi kuohuviiniä, canapéita ja henkilökuntaa paikalle. Näin vältämme hävikkiä.

Avajaistarjous - Muotka 185 cm

Uuden Helsingin liikkeen kunniaksi tarjoamme 10 kappaletta Muotka 185 cm sohvia á 1540 €:n erikoishintaan. Normaalihinta on 2040 €. Tarjous voimassa verkkokaupassa ja myymälöissämme enintään 15.11 asti.

Tästä pääset tutustumaan Muotkan avajaistarjoukseen.

 

Avajaistarjous - Sohvatyynyt veloituksetta

Helsingin liikkeesta ostettuihin sohviin 2 kpl sohvatyynyjä kaupan päälle. Tarjous voimassa vain Helsingin liikkeessä 15.11 asti.

Sohvatyynyihin voit tutustua täällä.

Ilmoittaudu pian - paikkoja on rajoitetusti

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella mahdollisimman pian. Olisi upeata, jos voisit arvioida montako teitä tulee ja mihin aikaan. Näin osaamme varata oikean määrän tarjottavaa ja vältämme hävikkiä.

Kutsu on avec - Tervetuloa!

Täytäthän nimesi
Täytäthän nimesi
Täytäthän sähköpostiosoitteesi
Kiitos!

Nähdään Lönkalla!