Mittatilaus

MITTATILAUSSOHVA EDULLISESTI SINULLE, OMAN ELÄMÄSI DESIGNER

Miksi tyytyä tavanomaiseen, kun voit saada juuri sen, mitä haluat

Valmistamme Tampereella, omalla verstaallamme käsityönä mittatilaussohvia jotka täyttävät asiakkaittemme villeimmätkin unelmat. Tutustu mallistoomme ja kerro meille minkälainen on Sinun unelmiesi sohva. Me kustomilla autamme sinua suunnittelussa, kankaan ja istuinpehmeyden valinnassa.

Vinkit ja ohjeet sohvan valintaan eli miten edetä

Etsi sisustussilmääsi miellyttävä malli tutustumalla mallistoihimme. Mieti, kiinnostaako sinua esim. divaanisohva vai kulmasohva.

Tutustu tuotteeseen ja tarkastele eri kokovaihtoehtoja. Näet 3D kuvan mittatyökalulla tarkat mitat ja voit sovittaa tuotetta kotiisi AR:n avulla.

Voimme valmistaa mistä tahansa tuotteestamme erikoiskokoja. Meiltä onnistuu myös myös todella isot sohvat, kuten divaanisohvat ja isot kulmasohvat.

Mallin valinnan jälkeen, valitse itsellesi sopiva sohvan koko tai sitä lähinnä oleva vaihtoehto

Esimerkiksi jos pidät Muotka malliston kulmasohvasta, valitse sinulle sopiva koko tai sitä lähellä oleva vaihtoehto.

Jos tarvitset muutoksia kokoon, ota yhteyttä asiakaspalveluun täältä. Piirrämme maksutta juuri sinun kotiisi sopivan kokoisen vaihtoehdon.

Hintaan tällä ei ole juurikaan vaikutusta, sillä hintamme perustuvat kokonaisuuden kokoon. Se miten koko jakautuu, ei ole niin oleellista.

Sohvan kankaan valinta

Verhoilukankaan voit valita tuhansista kangas- tai nahkavaihtoehdoistamme. Olemme esivalinneet verkkosivuillemme Sinua varten valikoiman, jonka kankaat ovat kestäviä myös lemmikki- ja lapsiperheiden käytössä. Tutustu lisää kankaisiin täällä.

Verhoilemme paljon sohvia erikoiskankailla. Esimerkiksi Designers Guild, Nevotex, Lauritzon's, Orient Occident, Romo, Missoni, Camira, Scion, Dörflinger & Nickow, jne.

Autamme sinua mielellään valitsemaan sinun mieltymyksiin ja tarpeisiin sopivan verhoilumateriaalin.

Viimeistely

Voit valita sohvan jalkasarjan useasta mallista ja väristä. Lisäksi voit tilata sisustustyynyt täsmälleen samasta kankaasta tai leikitellä tilaamalla ne eri kankaista.
Olemme suunnitelleet sohvamme laadukkaiksi ja käytännöllisiksi, minkä johdosta malleissamme on irrotettavat ja pestävät tyynyjen päälliset.

Parasta palvelua, kasvotusten, puhelimessa tai chatissä.

Myymälämme löydät Tampereelta ja showroomimme löydät Helsingistä. Halutessasi voit varata palveluajan täältä.

Asiakaspalvelun löydät täältä.

Tehdään yhdessä unelmiesi sohva!  

MITTATILAUS TIEDUSTELU

Ota yhteyttä, olemme täällä sinua varten!

Kysy meiltä mitä vaan! Kerro meille mitä haluat. Suunnittelijamme ottaa sinuun yhteyttä ja saat mittakuvan ja hinnan haluamastasi tuotteesta tai kokonaisuudesta 24-48 tunnin sisään.

Oletko jo tutustunut mallistoihimme? Voit valita alta mistä malleista haluaisit saada valitsemillasi tiedoilla lisätietoja. Voit tutustua mallistoihimme lisää täältä.

Yhteystietosi

Kiitos!
Kiitos, otamme sinuun yhteyttä!

Maksuttomat kangasnäytteet ● Valmistetaan käsityönä Tampereella