Sisällöntuottaja (opiskelija)

Etsimme innokasta ja taitavaa opiskelijaa tai muuta osa-aikaisesta työstä kiinnostunutta henkilöä, joka pystyy tuottamaan kiinnostavaa, laadukasta ja rikasta sisältöä.

Työ on joustavaa ja itsenäistä etätyötä. Sovimme yhdessä aiheista, aikatauluista ja muusta työhön liittyvästä. Voit itse päättää työaikasi ja -paikkasi, kunhan pidät kiinni sovituista aikatauluista ja teet työsi innokkaasti ja laadukkaasti.

Työhön kuuluu yhtiömme uutistekstien kirjoittamista toiveidemme ja tarpeidemme mukaan. Saat jokaiseen tekstiin erilliset pohjatiedot/ohjeet ja kirjoitat tekstit saamiesi ohjeiden mukaan. Voit tietenkin olla meihin aina yhteydessä, jos asiasta on kysyttävää tai tarvitset muuten apua. Saat toki myös itse ideoida muita juttuja toimintaamme liittyen.

Kyseessä on esim. opiskelun oheen sopiva, osa-aikainen tuntityö, josta saat arvokasta työkokemusta ja näkyvyyttä tuottamillesi teksteille. Tuntipalkka on 15 € /h tai erikseen sovitusti. Vuodelle 2020 meillä on tarjolla työtä arviolta 40 h ja vuodelle 2021 arviolta on 2-4 h/ viikko.

Olet etsimämme henkilö, jos olet loistava kirjoittamaan mielenkiintoisia tekstejä ja suomen kielesi on erittäin sujuvaa. Ruotsin ja englannin kielen osaaminen ovat lisäetujasi.

Olet tunnollinen ja pidät kiinni sovituista aikatauluista.

Tunnet sisustusalaa tai olet siitä kiinnostunut.

Jos sisustuskuvaaminen onnistuu, tutustu myös hakuumme valokuvaaja/stailaaja

Lähetä vapaamuotoinen hakemus tai ota yhteyttä sähköpostitse: info@kustom.fi

Liitä hakemukseesi lyhyt CV sekä 100–150 sanan pituinen, uutta Routa vuodesohvaamme käsittelevä lanseerausteksti, jonka olet itse kirjoittanut.

Lisätietoja https://www.kustom.fi/collections/vuodesohvat

 

Mikko Petäjistö

Kustom Furniture Finland Oy

0400 152656

www.kustom.fi

info@kustom.fi