Uusi myymälä ja uudet tuotteet

Uusi myymälä ja uudet tuotteet

Kulunut vuosi on tuonut mukanaan uusia tuulia myös meille. Helsingin showroomin sulkeutuminen laittoi suunnitelmat uusiksi ja arvaamattomassa maailmantilanteessa jouduimme tekemään suuria päätöksiä. Totesimme ettemme pärjää ilman Helsingin toimipistettä ja käynnistimme liiketilan etsinnän alkukeväästä. Lopulta paikaksi valikoitui Lönnrotinkatu 33-35, joka on kaunis, tilava ja valoisa kiinteistö riittävän lähellä keskustaa. Löysimme myös huipputyypin vetämään Helsingin myymäläämme; Merja aloitti meillä lokakuun alussa uudessa toimipaikassamme. Pitkän linjan sisustusalan ammattilaisena ja erityisen näppäränä valokuvaajana Merja on mahtava täydennys multitaskaavaan myyntitiimiimme!  

Vietimme lokakuun lopulla Kustom Helsingin virallisia avajaisia ja lanseerasimme samalla joukon uusia tuotteita. Kiitos teille, jotka tulitte mukaan juhlistamaan tilaisuutta! Tässä katsaus uutuustuotteisiimme, joita onkin nyt poikkeuksellisen monipuolinen valikoima.

Haihara

Haihara on sohvaperheemme uusin tulokas ja se on syntynyt ennen kaikkea asiakkaiden toiveiden perusteella. On muutamia asioita, joita meiltä säännöllisesti kysytään:

-Kokonaan irrotettavat ja pestävät päälliset

-Kunnon istuinsyvyys löhöilyyn

-Osien vapaa yhdisteltävyys.


Haihara on vastaus juuri näihin tarpeisiin. Kolmesta erilaisesta moduulista koostuva mallisto antaa vapauden yhdistellä tai erotella osia muuttuvien käyttötarpeiden mukaan. Moduuleista saa koottua esimerkiksi U:n mallisen sohvan, perinteisen suoran sohvan, divaanisohvan ja osia voi käyttää myös erikseen. Jokainen osa seisoo omilla jaloillaan, joten osien uudelleensijoittelu on helppoa.


Voit valita sohvaasi vaahtomuovi- tai höyhentäytteen, sopivan kankaan ja jalat. Haiharaa saa helmallisena ja ilman helmaa, ja molemmissa versioissa myös rungon päällisen saa irti. Tämä on kätevää puhdistuksen kannalta ja verhoilu on helposti vaihdettavissa mikäli haluat vaihtaa väriä tai materiaalia. Tutustu Haihara-mallistoon verkkokaupassamme.

Haihara-sohva luonnonvalkoisella Venice-kankaalla  Haihara-sohva luonnonvaalealla Venice-kankaalla


Fresko

Fresko-seinäpaneeli on ylellinen sisustuselementti, joka sopii hyvin esimerkiksi makuuhuoneeseen sängynpäädyn tilalle. Kangasverhoiltu, puurakenteinen, seinään kiinnitettävä paneeli voidaan toteuttaa usealla eri leveydellä ja korkeudella, sekä millä tahansa kankaalla. Kevyt vanupehmuste tuo pehmeyttä ja kangasvalinnalla voi vaikuttaa koko huoneen tunnelmaan. Seinäpaneeli toimii samalla kevyenä akustiikkalevynä, joka vähentää kaikua. Valitsemalla verhoilukankaaksi näyttävän, kuosillisen kankaan, paneeli muuttuu taideteokseksi! Jos valitset palosuojatun kankaan Fresko sopii myös julkitiloihin.

Fresko-seinäpaneeli harmailla Wooly-kankailla Fresko-seinäpaneeli harmailla Wooly-kankailla  

Roine

Roine on astetta särmikkäämpi nojatuoli, joka pohjautuu Kamppi-mallistoon. Tämä Kampin maalaisserkku on kuin kotonaan niin rantahuvilassa kuin kaupunkikodissakin. Puusta valmistetun jalustansa ja ilmeikkäät tereet tuovat persoonallisuutta malliin. Tereet korostavat perinteistä 1950-luvun tyylisuuntaa, mutta kokonaisuus on samalla moderni. Nojatuoli on nähtävillä Helsingin myymälässä ylellisellä Utopian Bellagio Collectionin Tremezzo -kankaalla.

Roine-nojatuoli Bellagio Tremezzo -kankaalla Roine-nojatuoli Bellagio Tremezzo -kankaalla

Horros

Horros-vuodesohva on toivottu ja kauan odotettu lisäys vuodesohvavalikoimaamme. Vihdoinkin vuodesohva joka on kaunis, ihana istua ja erikoisjousituksen ansiosta erittäin hyvä nukkua. Sohvan kokonaisleveys on noin 215 cm. Istuinleveys 200 cm ja vuodekoko on 200x135 cm. Kuvan Horros on verhoiltu Eros-kankaalla sävyssä 2450 Solid Bottle Green. Runsas tyynymeri kuuluu vakiovarustuksena tähän vuodesohvaan.

Paimio

Paimio-rahi on käytännöllinen sisustuselementti, jonka monikäyttöisyys on aivan omaa luokkaansa. Rahi voi toimia sohvan jatkeena tai sohvapöytänä. Pyöreä, vähäeleinen muoto sopii monenlaiseen sisustukseen ja tuo mukanaan ripauksen ylellisyyttä. Paimiossa on jalat, mutta ne ovat hyvin matalat ja piilossa rahin alla. Paimio-rahi on nähtävillä Helsingin myymälässä ylellisellä Utopian Bellagio Collectionin Trieste 1 -kankaalla.

Pyöreä Paimio-rahi Bellagio Trieste 1 -kankaalla Paimio-rahi kirjavalla Bellagio Trieste 1 -kankaalla

Lounge

Oletteko tutustuneet jo Loungeen? Tämä tuttu malli sai pienen kasvojenkohotuksen uusien käsinojien myötä, ja toistaiseksi mallia myydään niin 10 cm kuin 5 cm leveillä käsinojilla. Kapeammat ja lyhyemmät käsinojat keventävät sohvan ilmettä ja näyttävät moderneimmilta kuin leveämmät vastineensa. Loungen istuinsyvyys on hulppea 80 cm, joten se tarjoaa mitä parhaimmat puitteet sarjamaratoneille tai perhepäikkäreille. Lounge kulmapalalla ja rahilla on nähtävillä Helsingissä ja Tampereella. 

Tervetuloa liikkeisiimme testaamaan istumatuntumaa! Valikoimastamme löytyy sopiva sohva joka tilaan ja makuun.