VAKIOKANKAAT

Pidätkö pinkistä, ja haluaisit hattaran värisen sohvan? Vai kutkuttaako kenties hiekkarannan haalea tunnelma? Valitse juuri se värisävy, joka saa silmäsi säkenöimään ja sielusi sykkimään! Kodin tunnelma muodostuu valaistuksen lisäksi pitkälti väreistä.

On tunnettu tosiasia, että värit vaikuttavat mielialaamme. Yhdet värit rauhoittavat mieltämme ja toiset energisoivat. Kahden ääripään väliin jää laaja skaala värejä ja sävyjä, jotka luovat erilaisia tunnelmia ja tunnetiloja. Värien valinta omaan kotiin on hyvin henkilökohtainen prosessi, joka asukkaan täytyy saada tehdä itse. Värin valintaa voi lähestyä järkiperäisesti: usein neutraalit sävyt ovat turvallisia ja ajattomia valintoja. Toiset päättävät seurata rohkeasti tunteitaan. Värien ja materiaalien valinnassa ei ole yhtä ”oikeaa” ratkaisua vaan ihan jokainen sisustaja on oikeassa – mitä tahansa hän päättääkin valita!

Kaikki käyttämämme materiaalit ovat kestäviä ja laadukkaita, joten voit huoletta keskittyä niiden ulkonäköön.

JEWEL

Pehmeästi shiftaavat Jewel-kankaat ovat valloittaneet asiakkaamme. Ne ovat teknisesti laadukkaita ja värejä löytyy niin syksyyn kuin kevääseen. Tilaa oma näytepalasi ja anna Jewelin valloittaa sydämesi.

Vellamo

Suloisen pehmoinen Vellamo on helposti puhdistettava, lemmikkiystävällinen kangas, joka tekee hyppysesi onnellisiksi!

Kero

Upea buklee-tyyppinen Kero hurmaa väreillään ja sopivan rouhealla tekstuurillaan.

Hilla

Ryhdikäs puuvillaa ja pellavaa sisältävä punoskangas maanläheisillä sävyillä.

Crevin

VELVETY

Pehmeä ja tyylikäs Velvety kestää hyvin kulutusta ja on samettisen tuntuinen. Sen murrettu värivalikoima luonnollisella tavalla elegantti.

AVELINA

Sametinpehmeät Avelina-kankaat ovat teknisestikin erittäin laadukkaita ja kestäviä. Tilaa oma näytepalasi ja hurmaannu sen pehmeydestä.

Orient Occident - AquaClean

ALTAMURA

Altamura on rouheapintainen, tyylikäs ja ajaton kangas. Mallistossa on 17 kaunista maanläheistä värisävyä. Kangas on kudottu tuplaloimeen joten se on kestävä ja lankojen pieni kiilto saa värit hehkumaan ja kankaan näyttämään ylelliseltä.

Lauritzon

BOND

Bond on rouheapintainen, bukleemainen kangas. Tällä kankaalla on luonnetta, ja sitä tasoittaa pehmeä, murrettu värikartta

Lauritzon

STORY

Tämä puuvillavoittoinen, mattapintainen kangas hurmaa pienellä ja ryhdikkäällä tekstuurillaan. Kokonaan kierrätetystä materiaalista luotu Story kuuluu Lauritzonin uuteen Greencare-mallistoon.

Lauritzon

STARK

Eläväpintainen ja tyylikäs Stark on laadukas, helppohoitoinen ja erittäin kestävä kangas. Sen pinta on tiivis ja hienopunoksinen. EasyCare-kangas on helppo pitää puhtaana.

Lauritzon

SAKURA

Sakura on eläväinen materiaali, jonka pintastruktuuri muodostuu erivärisistä langoista ja epäsäännöllisestä sidoksesta. Kangas on kestävä ja vesipestävä.

KUSTOM ERIKOISKANKAAT

Valmistamme sohvia ja nojatuoleja myös muista kankaista. Tarjonnassa on mm. seuraavien toimittajien kankaat: Lauritzon, Orient Occident, Designers Guild, Crevin, Utopia, Camengo, Camira, ROMO, Scion, Dörflinger & Nickow jne.

Voit tutustua eri toimittajien valikoimiin heidän verkkosivuillaan tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Designers Guild

MANIPUR

Hienostunut kuusikulmainen samettikangas, jossa on rikas, lumoava kuvio. Tämä tyylikkäästi leikattu sametti koostuu täydellisen mittakaavaisista kuusikulmioista, joissa on ainutlaatuinen kudottu pohja. 24 väriä neutraaleista kirkkaisiin. Värimallit liikkeissämme.

Sohvakankaan valinta

Sohvakankaan valinta

Kankaan valinta on usein haastavaa. Värit, materiaalit ja puhdistettavuus mietityttävät, ja lisäksi vaihtoehtoja on liikaa. Jos perheeseen kuuluu pieniä lapsia tai lemmikkejä, kankaan ominaisuuksia tulee mietittyä eri näkökulmasta kuin yhden aikuisen taloudessa. Tässä tekstissä käymme läpi asioita, joita on hyvä ottaa huomioon ennen kangasvalinnan tekemistä. Olet sitten hankkimassa sohvaa kotiin, mökille tai konttoriin, eri vaihtoehdot kannattaa käydä läpi huolellisesti ja tehdä valinta käyttötarpeen mukaan.

Poistumassa olevat ja poistuneet kankaat

Uudistamme vakiokankaitamme. Löydät poistuneiden kankaiden tekniset tiedot ja hoito-ohjeet täältä.