Kankaat

Pidätkö pinkistä, ja haluaisit hattaran värisen sohvan? Vai kutkuttaako kenties hiekkarannan haalea tunnelma? Valitse juuri se värisävy, joka saa silmäsi säkenöimään ja sielusi sykkimään! Kodin tunnelma muodostuu valaistuksen lisäksi pitkälti väreistä.

On tunnettu tosiasia, että värit vaikuttavat mielialaamme. Yhdet värit rauhoittavat mieltämme ja toiset energisoivat. Kahden ääripään väliin jää laaja skaala värejä ja sävyjä, jotka luovat erilaisia tunnelmia ja tunnetiloja. Värien valinta omaan kotiin on hyvin henkilökohtainen prosessi, joka asukkaan täytyy saada tehdä itse. Värin valintaa voi lähestyä järkiperäisesti: usein neutraalit sävyt ovat turvallisia ja ajattomia valintoja. Toiset päättävät seurata rohkeasti tunteitaan. Värien ja materiaalien valinnassa ei ole yhtä ”oikeaa” ratkaisua vaan ihan jokainen sisustaja on oikeassa – mitä tahansa hän päättääkin valita!

Kaikki käyttämämme materiaalit ovat kestäviä ja laadukkaita, joten voit huoletta keskittyä niiden ulkonäköön.

VAKIOKANKAAT

Slottsfjord-kankaat (uutuus)

Nevotexin Slottsfjord on laadukas ja kestävä verhoilukangas. Sen villaa muistuttava matta ja pehmeä pinta hurmaa luonnollisella olemuksellaan ja hyvillä harmaan sävyillään.

Eros-kankaat (uutuus)

Nevotexin Eros on lyhytnukkainen samettikangas, jossa on ylellinen, hienoinen heijastus. Sen värivalikoima hulppea ja mukana on niin murrettuja kuin kirkkaitakin värejä.

Lauritzon's Bond -kankaat (uutuus)

Bond on rouheapintainen, bukleemainen kangas. Tällä kankaalla on luonnetta, ja sitä tasoittaa pehmeä, murrettu värikartta.

Gute-kankaat (uutuus)

Lampaankarvaa muistuttava, pörröisen pehmeä kangas, joka kestää kulutusta ja vesipesua. Neljä värivaihtoehtoa ovat sävyiltään luonnollisia.

Lauritzon's Story -kankaat (uutuus)

Tämä puuvillavoittoinen, mattapintainen kangas hurmaa pienellä ja ryhdikkäällä tekstuurillaan. Kokonaan kierrätetystä materiaalista luotu Story kuuluu Lauritzonin uuteen Greencare-mallistoon.

Jewel -kankaat

Pehmeästi shiftaavat Jewel-kankaat ovat valloittaneet asiakkaamme. Ne ovat teknisesti laadukkaita ja värejä löytyy niin syksyyn kuin kevääseen. Tilaa oma näytepalasi ja anna Jewelin valloittaa sydämesi.

Lauritzon's Stark -kankaat

Eläväpintainen ja tyylikäs Stark on laadukas, helppohoitoinen ja erittäin kestävä kangas. Sen pinta on tiivis ja hienopunoksinen. EasyCare-kangas on helppo pitää puhtaana.

Lauritzon's Sakura -kankaat

Sakura on eläväinen materiaali, jonka pintastruktuuri muodostuu erivärisistä langoista ja epäsäännöllisestä sidoksesta. Kangas on kestävä ja vesipestävä.

Altamura-kankaat

Altamura on rouheapintainen, tyylikäs ja ajaton kangas. Mallistossa on 17 kaunista maanläheistä värisävyä. Kangas on kudottu tuplaloimeen joten se on kestävä ja lankojen pieni kiilto saa värit hehkumaan ja kankaan näyttämään ylelliseltä.

Velvet (Avelina) -kankaat

Sametinpehmeät Velvet-kankaat ovat teknisestikin erittäin laadukkaita ja kestäviä. Tilaa oma näytepalasi ja hurmaannu sen pehmeydestä.

Crevin Velvety (uutuus)

Pehmeä ja tyylikäs Velvety kestää hyvin kulutusta ja on samettisen tuntuinen. Sen murrettu värivalikoima luonnollisella tavalla elegantti.

KUSTOM LISÄKANKAAT

Valmistamme sohvia ja nojatuoleja myös muista kankaista. Tarjonnassa on mm. seuraavien toimittajien kankaat:

Lauritzon's, Nevotex, Orient Occident, Designers Guild, Camira, Scion, Dörflinger & Nickow jne.

Voit tutustua eri toimittajien valikoimiin heidän verkkosivuillaan tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tampereen myymälässä nähtävillä olevat kankaat:

Lauritzons: Alcantara, Baby Velour, Bolshoi, Bond (vakiokangas), Bordeaux, Caleido, Deluxe, Deneris, Diamonds, Dylan, Flax A-D, Frost, Elysee, Idols, Jagger, Lamm, La Scala, Lucca, Milla, Muru, Orsetto, Paris, Poodle, Renegades, Recover, Saana, Sakura (vakiokangas), Stark (vakiokangas), Story (vakiokangas), Style, Thilda ja Yedi.

Nevotex: Barnum, Caleido, Enzimi, Energy / Generation, Eros (vakiokangas), Globe, Grand Lazio Velvet, Hanna, Lido, Megan, Ritz, Slottsfjord (vakiokangas), Story, Glam, Gute, Fiesta, United Leather.

Orient Occident (AquaClean): Altamura (vakiokangas), Baltic, Bellagio, Carabu, Daytona, Energy, Laviano, Mystic, Naomi, Nordic, Nuriel, Spirit, Titan, Otaru.

Eurotex: Adam, Cosmo, Elements, Emereld, Estelle, Gravity, Jasper, Jewel nano, Love, Luna, Roma, Saphir, Zircon.

Textum: Akira, Avelina (vakiokangas), Kitana, Raiden, Keila, Pura, Burkley, Fäbrix/Burkley

Annala: Ajatar

Gebrüder Mehler kankaat

Designers Guild: Chandigarh, Eriska, Manipur, Minakari, Moselle Lana, Tarazona

Art of the Loom/ Utopia: Decadence, Flora, Elements vol 1, Minerals

Helsingin showroomilla nähtävillä olevat kankaat:

Lauritzons: Alcantara, Bolshoi, Bond (vakiokangas), Caleido, Corona, Deluxe, Diamonds, Dylan, Flax A-D, Idols, Frost, Orsetto, Renegades, Saana, Sakura (vakiokangas), Stark (vakiokangas), Saana, Story (vakiokangas) ja Yedi.

Nevotex: Afrodite, Enzimi, Eros/Eros Trend (vakiokangas), Energy/Generation, Grand Lazio Velvet, Gute, Ritz/Ritz Trend, Hanna, Caleido, Maggio Mix, Dalila Megan, Fiesta, Grace, Lido/Lido Trend, Slottsfjord (vakiokangas), Stella, Wooly, Wooly Plus & Wooly Trend.

Orient Occident (AquaClean): Altamura (vakiokangas), Bellagio, Energy, Mystic, Nordic, Titan, Otaru.

Eurotex: Jewel nano (vakiokangas).

Textum: Avelina (vakiokangas), Kitana, Raiden, Keila, Pura, Burkley, Kabal.

Tilaa maksuttomat kankaiden näytepalat suoraan kotiisi täältä