Koti on siellä missä naulakko

Laske knallisi ja palttoosi päivän päätteeksi eleganttiin mutta hauskaan Bumerangi-naulakkoon. Yhteistyössä Young Finnish Designerin Marjut Nousiaisen suunnittelema ja Kustomin toteuttama puurunkoinen vaatenaulakko on kuin kotonaan niin lapsiperheen eteisessä kuin ravintolan ovensuussakin. 

Bumerangi on leikkisä ja tyylikäs sisustuselementti, joka vähäeleinen design sopii mihin tahansa moderniin tilaan. Valitse klassisen tyylikäs musta tai valkoinen väri, tai kokeile trendikästä terran sävyä. Runko on aina valkolakatun tammen sävyinen ja teräsjalusta saman värinen kuin vaatekoukut.

Valmistettu Tampereella – rakkaudella.

Asiallinen mutta hauska

Säilytä takkisi tyylillä. Kevyt ja elegantti bumerangi laskeutuu mainiosti niin kotiin kuin toimistoonkin.

Bumerangin tarina

Bumerangi on toteutettu yhteistyössä Young Finnish Designin kanssa ja naulakon on suunnitellut Marjut Nousiainen. Marjut tunnetaan modernin tyylikkäästä muotoilustaan. Hänen piirustuspöydällään on saanut alkunsa esimerkiksi Metsä-tilanjakaja, Väre-kirjoituspöytä ja Aarni-ruokapöytä. Marjut kertoo muotokielensä olevan melko leikkisä ja että hän tykkää luoda tuotteita, jotka tuovat hymyn huulille ja tekevät arjen kevyemmäksi! Marjut tekee muotoilun ohella tilasuunnittelua ja on lisäksi kiinnostunut restoratiivisesta ympäristösuunnittelusta. Tutustu tarkemmin Marjutin töihin hänen verkkosivuillaan.

Kustomia ja Marjutia yhdistää leikkisyyden ohella rakkaus designiin ja suomalaiseen luontoon. Marjut kertoo, että hänen pääasiallinen materiaalinsa on puu ja että hän tykkää yhdistellä raikkaita sävyjä luonnolliseen puuhun. Luonnonmateriaalit ja orgaaniset muodot ovatkin näkyvässä osassa Marjutin suunnittelemissa töissä ja Bumerangi ei tee tästä poikkeusta. Hän kuvailee naulakon syntyprosessia näin:

“Suunnittelun lähtökohtana on ollut kotiin ja julkitilaan soveltuva helppokäyttöinen yleispystynaulakko, joka on myös kaunis. Halusin vähäeleiseen, selkeään puurunkoon yhdistyvän kauniin kaksiosaisen koukun. Koukun muotokielen lähtökohtana oli toisaalta puun lehdet ja toisaalta puunrungolla lepäilevä perhonen. Koukku muotoutui kuitenkin nopeasti nykyiseen muotoonsa ja sai siksi nimen Bumerangi.”

Keveys ja vähäeleisyys tekeekin naulakosta nykyaikaisen ja tyylikkään. Muotoilunsa puolesta se sopii monenlaisiin ympäristöihin ja tyyleihin. Klassisen taitetun mustan ja valkoisen rinnalle Marjut valitsi kuparinruskean sävyn, joka on samalla trendikäs ja ajaton maanläheinen väri.

irtobumerangit

Seinälle laitettavat vaatekoukut voi laittaa siistiin riviin tai ripotella huolettomaksi parveksi.