Istuttavuus

Kun valitaan sohvan istuttavuutta, ihan ensimmäisenä valitaan sohvan istuinsyvyys, jonka jälkeen valitaan sohvan pehmeys.

ISTUINSYVYYS

Istuinsyvyyksiä on useita, kuitenkin niiden haarukan ollessa yleisesti 52-62 cm. Markkinoilta löytyy toki vielä tätäkin suuremmalla istuinsyvyydellä olevia malleja, mutta ne ovat harvinaisempia.

Kustom pystyy valmistamaan eri istuinsyvyydellä olevia sohvia, mutta tarjoaa verkkosivuillaan vain ylivoimaisesti suosituimmat syvyydet 53 ja 60 cm.

NORMAALI

Istuinsyvyys 53 cm tarkoittaa runkosyvyyttä 85 cm. Tämä sohva on erittäin hyvä istuutua ja nousta ylös. Silti siinäkin saa mukavan leppoisan asennon.

LEPPOISA

Istuinsyvyys 60 cm on runkosyvyytenä 92 cm. Tässä on syvyyttä istua jo hiukan rennommassa asennossa ja tämän syvyyden sohvat ovatkin omiaan tiloihin, missä haetaan maksimaalista rentoutumista.

LOUNGE

Istuinsyvyyttä 68 cm ja runkosyvyys 100 cm teemme tilauksesta. Mikäli sinua kiinnostaa tämä todellinen laiskanlinna, ota yhteyttä. Voit katsoa sivuilta 60/92 cm syvää sohvaa ja laskea sen hinnan päälle + 5% ja saat käsityksen tuotteen hinnasta. Ennen tilausta, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Muut syvyydet, ota yhteyttä asiakaspalveluun. 

SOHVAN PEHMEYS

Istuin- ja selkätyyny pehmeyksiä on markkinoilla yhtä useita kuin on materiaalejakin. Erot pehmeyksissä ovat kuitenkin usein marginaalisia ja siksi ne voidaankin jakaa kolmeen kategoriaan; tukeva, medium ja pehmeä. Lisäksi tarjolla on höyhentäytteiset tyynyt.

Kustom tarjoaa asiakkaillensa kaikkia neljää eri vaihtoehtoa seuraavasti:

TUKEVA

Tukeva istuin antaa ryhdikkään ja tukevan tuen ja siitä on rotevammankin ukon tai akan helppo nousta ylös. Tukevan istuimen valmistamiseen Kustom käyttää kotimaisen Recticelin Suomessa valmistamaa HR50-kimmovaahtoa. Selkätyynyssä on myös tukeva vaahtomuovitäyte.

(N. 5 % asiakkaista haluaa sohvastaan tukevan istua ja nousta ja valitsee tukevat täytteet)

MEDIUM

Medium istuin antaa ryhdikkään ja tukevan tuen ja siitä on rotevammankin ukon tai akan helppo nousta ylös. Medium istuimen valmistamiseen Kustom käyttää kotimaisen Recticelin Suomessa valmistamaa HR35-kimmovaahtoa. Selkätyynyssä on pehmeä vaahtomuovitäyte.

(N. 25 % asiakkaista valitsee medium pehmeyden)

PEHMEÄ

Pehmeä istuin on mukava istua ja siinä löytää helposti leppoisan ja rennon asennon. Pehmeän istuimen valmistamiseen Kustom käyttää kotimaisen Recticelin Suomessa valmistamaa HR35-kimmovaahtoa. Pehmeän selkätyynyn valmistamiseen Kustom käyttää kotimaisen LENNOLin Suomessa valmistamaa ECOsoft-täytettä. ECOsoft-pehmusteiden raaka-aine on 100 % korkealaatuista, kierrätetyistä PET-elintarvikepulloista valmistettua sekä INNOSUOMI-palkittua materiaalia.

(Eniten myyty ja yleisin pehmeys. N. 50 % asiakkaista valitsee tämän pehmeyden)

HÖYHEN                                                              

Höyhen täytteiset istuin- ja selkätyynyt ovat arjen luxusta ja ne ovat ylellinen ja rento pehmuste. Höyhen istuimien ja selkätyynyjen valmistamiseen Kustom käyttää kotimaisen LENNOLin Suomessa valmistamaa vaahtomuovirouheen ja ankan höyhenen sekoitusta. Selkätyynyssä on myös tukeva vaahtomuovitäyte.(N. 20 % asiakkaista valitsee höyhen täytteet)

 

ISTUINKORKEUS (lattiasta istuin tyynyn keskikohtaan)

Tämä on useimmissa markkinoilla olevissa sohvissa vakiintunut +-2 cm 45 senttiin. Tämä korkeus on osoittautunut vuosien saatossa ylivoimaisesti käytetyimmäksi. Siihen on helppo istuutua ja siitä on myös helppo nousta ylös. Useimmat sohvapöydät markkinoilla myös sopivat tämän istuinkorkeuden sohviin.

Kustomin sohvissa istuinkorkeus on pääsääntöisesti noin 45 cm.