Design-tuki

Hattaraisen vaaleanpunainen divaani, jossa lueskella dekkareita? Laadukas nahkasohva, joka sopii sarjamaratoneihin tai lautapeli-iltoihin? Mehevän punainen, ylellisen samettinen nojatuoli etätöitä varten? Vai haluatko sittenkin divaanisohvan, joka kestää karvaisetkin sohvanvaltaajat? Tai oletko ystäväpiirisi majoitusvastaava, joka tarvitsee mukavan ja tyylikkään vuodesohvan?

Yksilölliset tarpeet vaativat yksilöllisiä sohvia, mutta valinnan tekeminen voi joskus olla vaikeaa. Siksi meillä on tarjolla suunnittelupalvelu, joka on apunasi juuri täydellisen sohvan rakentamisessa. Design-spesialistimme ja sohvakaverimme ovat auttamassa sinua suunnittelun jokaisessa vaiheessa. Maksuton palvelumme on käytössäsi henkilökohtaisesti, sähköpostitse, puhelimitse tai verkossa. Tapaaminen voidaan järjestää kotiisi tai showroomiimme. Uutuutena tarjoamme design-tukea myös  Zoomin, Teamsin ja Skypen välityksellä. Palvelun hyödyntäminen ei sido sinua mihinkään.

On kyseessä sitten olohuoneen, lastenhuoneen, mancaven tai toimiston sohva, tulee sen miellyttää sekä silmää että ahteria. Ryhdy oman elämäsi designeriksi! Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä täydellinen sohva, joka kestää katseita ja käyttöä.

Varaa aika soittamalla 0400 152 656 tai laita emailia info@kustom.fi