DESIGN-TUKI

Onko haaveissasi hattaraisen vaaleanpunainen divaani, jossa lueskella dekkareita kaksin kissan kanssa? Laadukas nahkasohva, joka sopii koko perheen sarjamaratoneihin tai lautapeli-iltoihin? Mehevän punainen, ylellisen samettinen nojatuoli etätöitä varten? Vai haluatko sittenkin divaanisohvan, joka kestää karvaisetkin sohvanvaltaajat? Tai oletko ystäväpiirisi majoitusvastaava, joka tarvitsee mukavan ja tyylikkään vuodesohvan?

Maksuton palvelu, ilman sitoumuksia

Yksilölliset tarpeet vaativat yksilöllisiä sohvia, mutta valinnan tekeminen voi joskus olla vaikeaa. Siksi meillä on tarjolla suunnittelupalvelu, joka on apunasi juuri täydellisen sohvan rakentamisessa. Design-spesialistimme ja sohvakaverimme auttavat juuri Sinun kotiisi sopivan sohvan suunnittelussa. Piirrämme tarvittaessa erikoiskokoisen sohvan vastaamaan tarpeitasi ja kotisi mittoja.

Maksuton palvelumme on käytössäsi henkilökohtaisesti myymälöissämme, sähköpostitse, puhelimitse tai verkossa. Uutuutena tarjoamme design-tukea myös Zoomin, Teamsin ja Google Meetin välityksellä. Palvelun hyödyntäminen ei sido sinua mihinkään.

RATKAISU SINUN TARPEIDEN POHJALTA

Lähtökohtina suunnitteluprosessille ovat tila ja istumapaikkojen tarve. Sitten määritellään toivomukset istuinsyvyyden suhteen. Tämän jälkeen käydään läpi eri täytevaihtoehdot ja pehmeydet. Lopuksi mietitään verhoilukangas, joka sopeutuu juuri Sinun kotiisi ja elämääsi.

Tältä pohjalta voimme tehdä erilaisia ehdotuksia, jotka täyttävät villeimmätkin sohvaunelmasi! Lähetä meille pohjapiirros tilasta tarkkoine mittoineen, niin sohva-asiantuntijamme tekee teille sopivan suunnitelman.

Ryhdy oman elämäsi designeriksi!

On kyseessä sitten olohuoneen, lastenhuoneen, mancaven tai toimiston sohva, tulee sen miellyttää sekä silmää että ahteria. Ryhdy oman elämäsi designeriksi! Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä täydellinen sohva, joka kestää katseita ja käyttöä.

Varaa aika soittamalla 0400 152 656 tai laita emailia info@kustom.fi