3D ja Web AR

3D- mallin avulla voit kokeilla eri kankaita ja jalkoja.

Haluamme antaa Sinulle, oman elämäsi designer, parhaat mahdolliset työkalut uuden huonekalusi valintaan. Siksi olemme luoneet tavan kokeilla huonekaluja omaan kotiisi ilman, että sinun tarvitsee rahdata huonekalua fyysisesti paikalle. Eikä sinun tarvitse edes ladata erillistä applikaatiota puhelimeesi.

Kaikki tämä on mahdollista uusimpien 3D ja WEB AR-tekniikoiden avulla.

3D-ohje

Valitse valikoimastamme sinua miellyttävä huonekalu ja mene sen tuotesivulle. Tuotesivulle latautuu 3D-malli tuotteesta. (Se voi kestää hetken, ole kärsivällinen).

Ylemmän "Valitse materiaali" -napin takaa voit valita haluamasi kankaan juuri sinua miellyttävänä värinä. Alemman "Valitse jalka" -napin takaa voit valita makuusi sopivan jalan. 3D-malli päivittyy automaattisesti vastaamaan valintaasi.

 

 

360° -näkymä 

Koskettamalla (sormella/hiiren osoittimella) kuvaa voit pyörittää huonekalua 360 astetta ja katsoa sitä kaikista suunnista, myös yläpuolelta.

Zoom

Zoom -toiminnolla näet tarkasti myös yksityiskohdat. Zoom toimii mobiilissa kahdella sormella ja hiirellä esim. rullanapilla. 

Voit vaihtaa valintoja ja eri kombinaatioita juuri niin paljon kuin haluat. 

 Photo studio

3D- ikkunan oikeassa yläreunassa on  kameran kuvake. Klikkaamalla sitä avautuu 3D-ikkunan alareunaan photo studio -valikko. Nappeja painamalla saat kuvakulmaksi valmiiksi valitun kuvakulman. Painamalla oikean reunan punaista kameran kuvaa, tallentuu ruudulla oleva kuva laitteeseesi. Voit sitten lähettää sen vaikka ystävällesi tai liittää suunnitelmaasi.

 Dimensions - mitat

3D- ikkunan oikeassa yläreunassa on myös  kuvake, jota klikkaamalla saat tuotteen mitat näkyviin. Huomaathan, että mitat ovat viitteellisiä. Koska valmistamme kaikki tuotteet käsityönä, pieniä mittamuutoksia saattaa esiintyä. 

Kokeile kustom huonekaluja omaan kotiisi AR:n avulla.

Lisätty todellisuus (AR, Augmented Reality)

AR -ominaisuudet ovat toistaiseksi tarjolla vain iOS laitteisiin. 

 • Ensiksi käytössäsi on oltava iPhone (6 tai uudempi) tai iPad (5. sukupolvi tai uudempi), ja siinä pitää olla iOS 11 tai uudempi.
 • Voit tarkistaa laitteesi sopivuuden täältä (arkit kohdassa pitää olla x)
 • Varmista, että käytät Safaria Internet-selaimenasi.
 • Käy jollain tuotesivuillamme, joissa on 3D-lisätyn todellisuuden  -kuvake iPhonessa tai iPadissa (kuten alla oikeassa yläkulmassa) 
 • Napsauta  -kuvaketta paljastaaksesi 3D-valmistetun huonekalun.
 • Aluksi sinun on siirreltävä puhelinta. Tämän avulla puhelin voi poimia tasaisen pinnan, johon huonekalu asetetaan. Käytä esimerkiksi lattiaa.
 • Kun huonekalu on paikoillaan, voit liikuttaa sitä seuraavilla eleillä;
  • Koon muuttaminen; purista peukalo ja etusormi näytöllä, jotta Huonekalu suurenee tai pienenee
  • Huonekalun siirtäminen; aseta sormi Huonekalun kohdalle ja pidä ja siirrä sormea
  • Huonekalun kiertäminen - aseta kaksi sormea ​​yhdensuuntaisesti ja käännä molempia sormia ​​myötäpäivään tai vastapäivään.
 • Sitten voit asettaa huonekalun huoneeseen ja ottaa kuvan käyttämällä näytössä olevaa pyöreää nappia. Napauta näyttöä paljastaaksesi kuvapainikkeen.

Ohjevideo miten 3D- ja AR-ominaisuuksia voi käyttää.

Kaikista tuotannossa olevista malleista ei ole 3D-mallia. Jos toivot kokoa tai mallia, jota et löydä sivuiltamme tai siitä ei ole 3D-mallia, ota yhteyttä. Valikoimissamme on tuhansia pintamateriaaleja, joista vain osa on verkkosivuilla ja osa 3D-mallinnettuja. Ota yhteyttä niin etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopiva kangas.

Tutustu valikoimaamme ja blogiimme