Mallistot

MUOTKA

Uusi mallistomme on saanut nimensä sekä inspiraationsa vaikuttavaan muotoiluunsa Muotkatunturista ja sen ympäristöstä. Suunnittelutyössä innoittivat erityisesti erämaa-alueen muotoja myötäilevän Kielajoen kaarteet ja luonnon muovaaman maaston mutkat.

Lagranja Collection

Lagranja-mallisto on kattava kokoelma tuoleja, pöytiä, sohvia, pehmusteita ja kaikentyyppisiä huonekaluja, jotka on suunniteltu moderniin asumiseen.

Niitä yhdistää yksi keskeinen filosofia: luoda pysyviä huonekaluja, joissa on pohjoismainen olemus ja välimerellinen henki.

Jokaisella kalusteella on värikäs ja leikkisä estetiikka, joka on samalla lämmin, viihtyisä ja moitteettomasti valmistettu.

HAIHARA

Haihara-moduuleita on kolmea eri mallia: kulmaosa, istuinosa ja rahi. Kaikkien osien ulkomitat ovat 105 x 105 cm. Näistä moduuleista voit koostaa haluamasi kokonaisuuden, suoran sohvan saa esimerkiksi kahdesta kulmapalasta, joiden välissä on yksi istuinpala. Avokulmasohva syntyy kahdesta kulmapalasta ja kahdesta istuinpalasta.

HELLE

Etsitkö pelkistetyn suoralinjaista mutta ihanan upottavaa sohvaa tai nojatuolia? Sellaista jonka uumenissa aikakin pysähtyy? Helle-mallisto kutsuu koko perheen, ystävät ja lemmikit löhöämään, pötköttämään, lojumaan ja köllimään.

HETTA

Hetta kutsuu sinut pehmoiseen syliinsä hyggeilemään! Hetta-mallisto henkii lämmintä kodikkuutta ja kunnioittaa suomalaisia sisustusperinteitä, joissa ulkonäkö ja käyttömukavuus lyövät sopuisasti kättä. Kietoudu pehmeään vilttiin ja upottaudu ikiomaan Hettaan!

HOWARD

Howard on kunnianosoitus englantilaiselle käsityöperinteelle ja malliston valmistaminen vaatiikin vahvaa osaamista ja vankkaa ammattitaitoa ompelijalta sekä verhoilijalta.

KAMPPI

Kamppi-mallisto on skandinaaviselle sisustustyylille ominaisesti selkeälinjainen ja moderni. Kamppi on ollut heti syntymästään asti kysytty klassikko ja sitä on kiitetty ajattomasta ulkonäöstään. Kamppi on nimeään myöten city-sielujen suosikki.

LAKKA

Oletko tarkka tyylistäsi ja arvostat vähäeleistä muotoilua? Haluatko istua sohvallasi ryhdikkäästi? Lakka-mallisto on siro ja raikkaan yksinkertainen muotokieleltään. Sen varma ja ajaton design kestää katsetta. Lakka-mallisto sopii sinulle, joka arvostat minimalismia, graafisia linjoja ja ajattomuutta.

LOUNGE

Tervetuloa kotoilun kuninkuusluokkaan! Tässä sohvassa on tilaa nautiskella ja tilaa jää vielä lemmikeille ja sisustustyynyillekin. Lounge-sohvalle mahtuu perheen tai kaveriporukan kesken viettämään yhteistä aikaa vaikkapa leffaillan ja popcornien kera.

VUODESOHVAT

Perhettä vai kavereita yökylään? Mökille lisää makuupaikkoja? Laadukkaat vuodesohvamme pelastavat tilanteen! Mikäli kyläilijät viihtyvät aamuun saakka, levitettävä sohva on kätevä ratkaisu.

PÖYDÄT JA TUOLIT

Tammela-ruokapöytä on Kustomin omaa designia ja se valmistetaan Suomessa, Laitilassa.

Olemme täydentäneet valkoimaamme PBJ:n tuoleilla ja ne valmistetaan PBJ:n omalla tehtaalla. PBJ Furniture on tanskalainen design-valmistaja.

BUMERANGI NAULAKKO JA VAATEKOUKUT

Yhteistyössä Young Finnish Designerin Marjut Nousiaisen suunnittelema ja Kustomin toteuttama puurunkoinen vaatenaulakko on kuin kotonaan niin lapsiperheen eteisessä kuin ravintolan ovensuussakin. 

Kevyet, lystikkäät irto-Bumerangit voidaan sijoittaa seinälle siistiin riviin tai ripotella leikkisäksi parveksi.

Valmistettu Tampereella – rakkaudella.