Tekniset tiedot

Lauritzon's Stark -kankaat

Eläväpintainen ja tyylikäs Stark on laadukas, helppohoitoinen ja erittäin kestävä kangas. Stark soveltuu monenlaiseen käyttöön, kuten myös ulkotiloissa käytettäväksi.

50.000 Martindale, 51% PES, 34% PO, 15% CO. 

Tämä kangas on helppohoitoinen Easy Care® -kangas. Sen pinta hylkii likaa ja vettä, ja on siksi vaivaton pitää puhtaana. EasyCare® -kankaisiin ei ole lisätty kemikaalisia jälkikäsittelyaineita, minkä vuoksi ne ovat myös ympäristö- ja allergiaystävällisiä. Kaikki Easy Care® -kankaat on Oeko-tex sertifioituja.

https://lauritzon.fi/tuote/stark-new/

Lauritzon's Sakura -kankaat

Sakura on eläväinen materiaali, jonka pintastruktuuri muodostuu erivärisistä langoista ja epäsäännöllisestä sidoksesta. Kangas on kestävä ja vesipestävä. 

50.000 Martindale, 51% PES, 34% PO, 15% CO. 

Kangas on helppohoitoinen Easy Care® -kangas: sen pinta hylkii likaa ja vettä, ja on siksi vaivaton pitää puhtaana. EasyCare® -kankaisiin ei ole lisätty kemikaalisia jälkikäsittelyaineita, minkä vuoksi ne ovat myös ympäristö- ja allergiaystävällisiä.Kaikki Easy Care® -kankaat on Oeko-tex sertifioituja.

https://lauritzon.fi/tuote/sakura-new/

Vain kevyt linkous!

   

Altamura-kankaat

Altamura on rouhea pintainen tyylikäs ja ajaton kangas. Mallistossa on 17 kaunista maanläheistä värisävyä. Kangas on kudottu tuplaloimeen joten se on kestävä ja lankojen pieni kiilto saa värit hehkumaan ja näyttämään kankaan ylelliseltä. Kangas on paloturvallinen (SL1) ja siinä on SafeFront-ominaisuus, joka estää virusten ja bakteerien kasvun materiaalin pinnalla. 
 
AquaClean on verhoilukangas, josta on helppo ja nopea puhdistaa mm. kahvi-, viini- sekä ruokatahrat pelkällä vedellä. Kankaat kestävät myös kovaa kulutusta ja niiden värinkesto on hyvä. Näiden ominaisuuksien ansiosta ne sopivat erinomaisesti mm. lapsi- ja lemmikkieläinperheille. SafeFront-käsittely tehdään AquaClean-kankaan kuituun, joten se on täysin ekologinen ja turvallinen sekä konepesunkestävä.
 
80.000 Martindale. 81% PES, 12% MAC, 6% CO, 1% PA.

Velvet-kankaat

Sametin pehmeät Velvet-kankaat ovat teknisestikin erittäin laadukkaita ja kestäviä. Tilaa oma näytepalasi ja hurmaannu sen pehmeydestä.

100.000 Martindale, 100% PES. 

    

Jewel -kankaat

Pehmeästi shiftaavat Jewel-kankaat ovat valloittaneet asiakkaamme. Ne ovat teknisesti laadukkaita ja värejä löytyy niin syksyyn kuin kevääseen. Tilaa oma näytepalasi ja anna Jewelin valloittaa sydämesi.

>45.000 Martindale, 100% PES. 

    

Gute -kankaat

Lampaankarvaa muistuttava Gute on näyttävä, pehmoinen ja huoleton vesipestävä kangas, josta on tarjolla neljä maanläheistä väriä. Kankaalla on Oeko-Tex -sertifikaatti.

>40.000 Martindale, 100% PES. 

 

  

Eros-kankaat

Nevotexin Eros-kangas on pehmeä, hentoisesti shiftaava samettikangas, jossa on laaja värivalikoima. Sametille tyypillisesti sen sävy muuttuu hieman nukan suunnasta riippuen. Kankaalla on Oeko-Tex -sertifikaatti. Hellävarainen kolmenkympin pesu, tasokuivaus ja kemiallinen pesu sallittu.

50.000 Martindale, 51% AC, 40% PES, 9% CV. 

  

Slottsfjord-kankaat

Nevotexin Slottsfjord on laadukas, käyttöä kestävä verhoilukangas. Sen matta ja pehmeä pinta muistuttaa villaa, mutta se on lapsi- ja eläinkotiinkin huoleton valinta, sillä sen saa vesipestä tarvittaessa jopa 60 asteessa.

100.000 Martindale, 100% PES. 

 60 asteen vesipesuVarovainen rumpukuivausSilitys max 110 astettaEi kloorivalkaisua

  

Velvety-kankaat

Pehmeä ja tyylikäs Velvety on erityisen hyvin kulutusta kestävä vaihtoehto vakiokangasvalikoimassamme. Velvety on samettisen tuntuinen ja sen murrettu värivalikoima luonnollisella tavalla elegantti. Tämä kangas ei hehku tai välkehdi samalla tavalla kuin Eros tai Jewel, vaan sen samettimaisuus on vähäeleistä ja shiftaavuus hillittyä.

Velvetyn kulutuksenkesto on huippuluokkaa ja se on vesipestävä. Kangas on suunniteltu kestämään käyttöä ja se on helppo pitää puhtaana. Se sopiikin hyvin lapsi- ja eläintalouksiin, joissa helppo puhdistettavuus on tärkeä ominaisuus. Yleisimmät tahrat lähtevät kostealla rätillä ja miedolla saippualiuoksella. Tarvittaessa irrotettavat tyynynpäälliset voi laittaa pesukoneeseen. Tiivis pinta kestää hyvin käytössä, eikä se nukkaannu herkästi. Kankaan martidale-luku on valmistajan mukaan 200 000. 

Kankaan koostumus 91% polyesteria, 9% puuvillaa. 16 % kierrätettyjä kuituja. Oeko-tex 100- ja REACH-sertifioitu. Valmistettu Euroopassa. Vain kevyt linkous, ei rumpukuivausta. Tasokuivaus.

Vesipesu max 40 astetta.Valkaisu kiellettyEi rumpukuivaustaVarovainen kemiallinen pesu tetrakloorieteenilläSilitys max 150 astetta

Lauritzon's Bond -kankaat

Lauritzonin Bond on viehättävä uutuuskangas, joka on kestävä ja vesipestävä. Bond on bukleeta muistuttava, rouheapintainen materiaali, jossa on funkkishenkistä viehätystä. Kankaasta on saatavilla kahta eri kokoista tekstuuria.

Tässä kankaassa yhdistyvät sekä Easycare- että Greencare-kankaiden loistavat ominaisuudet. Kangas on luonnostaan vesipestävä, likaahylkivä ja antibakteerinen, eikä kankaassa ole kemikaaleja tai jälkikäsittelyaineita. Kangas on Oeko-Tex- ja Reach-sertifioitu ja siksi myös turvallinen ja vastuullinen valinta. Lisäksi kangas on GRS-sertifioitu ja sen valmistamiseen on käytetty kierrätettyjä kuituja. 

Lauritzon's Story -kankaat

Kokonaan kierrätetystä materiaalista luotu Story kuuluu Lauritzonin uuteen Greencare-mallistoon. Kestävä ja jämäkkä Story on GRS-sertifoitu ja vesipestävä. Kankaan värit on suunniteltu Ateljé Lauritzonissa, ja kierrätetyn kuidun ansiosta värit ovat ainutlaatuisia ja moniulotteisia.

75% kierrätettyä puuvillaa, 25% kierrätettyä polyesteriä. 50.000 Martindale. Tasokuivaus, ei saa lingota. 

https://lauritzon.fi/tuote/story/ 

Poistuvat ja poistuneet kankaat:

LeMans -kankaat

Melkeinpä samettisen pehmeä LeMans hurmaa pehmeydellään ollen silti helppohoitoinen ja kestävä kangas.

>25.000 Martindale, 100% PL. 

    

Legend -kankaat

Struktuurillinen Legend on eläväpintainen, mutta kestävä kangas joka kestää sekä kulutusta että aikaa. 

>55.000 Martindale, 100% PL.