Suunnittelijoille

Sisustusalan ammattilainen, lämpimästi tervetuloa kustomiin, sujuvan yhteistyön ja ammattitaitoisen huonekalutuotannon ytimeen!

Sisustusarkkitehdit ja -suunnittelijat

Teemme ilomielin töitä kanssanne! Helpoimmin se sujuu, kun jätät alla olevalla lomakkeella yhteystietosi. Tulemme ketterästi kuin gepardit luoksesi ja keskustelemme tarpeistasi. Halutessasi esittelemme mallistomme ja kerromme tietysti lisää huonekalujen muokattavuudesta ja materiaaleista.
Jos haluat, saat tuliaisina meiltä veloituksettoman kangasmallikirjan. Verkkosivuillamme näkyvien kankaiden lisäksi meillä on laaja valikoima muitakin kankaita, kuten Lauritzon's, Kvadrat, Termolst, Designers Guild, Dörflinger & Nickow, Nevotex, Orient Occident, Annala jne.
Jos et vielä tiedä, minkälaista yhteistyömuotoa kaipaat, älä huoli! Tavataan ja tutustutaan ensin muuten vaan!

Huonekalusuunnittelijat

Oma kustom Design Studiomme suunnittelee mallistomme visuaalisen ilmeen ja muotokielen sekä sen yksittäiset huonekalut. Etsimme jatkuvasti sekä uusia kykyjä, että jo kannuksensa ansainneita suunnittelijoita kumppaniksemme. 
Laita alla olevalla lomakkeella yhteystietosi meille, niin otamme sinuun yhteyttä. Täällä kustomilla suunnittelijamme saavat kukkia ja kukoistaa!