Tarinat

 • Helle-kulmasohva S

  Sohva on ihana istua ja asiointi Kustomin kanssa toimi ennakkosuunnittelusta toimitukseen ja kasaukseen asti loistavasti.

  — Nina H.
 • Kamppi-divaanisohva

  Jämäkkä, kaunis, mukava, valmiina kotiin kannettuna. Enempää ei sohvalta voisi vaatia.

  — Elina T.
 • Helle-divaanisohva

  Työn jälki on todella huolellista ja sohva on upea. Myymälässä oli asiantunteva palvelu ja kiireetön tunnelma katsella vaihtoehtoja. Tilaus kävi nopeasti ja sohva tuli ilmoitetun toimitusajan puitteissa. Kuljettaja oli myös tosi mukava ja saapui sovittuna aikana.

  — Elina E.
 • Helle-divaanisohva

  Aivan mielettömän mukava ja pehmeä sohva. Kangasvalinta Bolshoi 25 Flint nappi valinta. Ainoa miikka, - tämä sohvaostos olisi pitänyt tehdä vuosia sitten. Tampereen liikkeen henkilökunnalle iso kiitos hyvästä palvelusta.

  — Maria R.
 • Muotka-sohva

  Ihana, jämäkkä sohva, laadukas lauritzon’s stark kangas sävyssä 513. Tammiset jalat ovat sirot ja tarpeeksi pitkät, sohvan alta mahtuu hyvin imuroimaan. Selkänojan tyynyt pitävät muotonsa, samoin istuinpehmusteet.

  — Jenna L.
 • Muotka-sohva

  Erittäin mukava ja silti tyylikäs sohva! Tuntuu todella laadukkaalta ja tilaus oli helppoa.

  — Inna T.

KANNATTAA SUOSIA KOTIMAISTA!

Sohvan vaihto on ollut meillä mieheni kanssa jo pitkään mielessä. Ajatuksena oli hankkia kotimainen sohva, joka kestäisi edellistä sohvaa paremmin kissan kynsiä ja muutakin elämää. Pitkän harkinnan jälkeen päädyimme Kustomiin, sillä heidän sohvistaan löytyi meille kooltaan ja muotoilultaan paras vaihtoehto. Koska halusin koeistua sohvan, kävimme Tampereen showroomissa katsastamassa eri pehmeyksiä ja verhoiluvaihtoehtoja. Saimme erittäin hyvää palvelua, meille käytiin jopa hakemassa kangasmalli erikseen verstaalta, kun innostuimme Lauritzonin upeasta Dylan-kankaasta, joka ei kuulunut perusmallistoon! Sohva saapui jopa hiukan etuajassa ja se on täysin odotuksiemme mukainen pehmeä löhösohva samettisen sileällä pinnalla.

Muotka-sohva on selvästi laadukkaasti tehty, sen runkorakenne on tukeva ja ompelutyöt viimeisteltyjä. Mikäli joskus kyllästymme pehmeisiin tyynyihin tai sohvamme sammalenvihreään väriin, voimme tilata uudet tukevammat tyynyt tai verhoiluttaa koko sohvan uusiksi Kustomilla. Kissamme ei ole innostunut samettisen sileän kankaan raapimisesta, vähän sitä alkuun kokeili, mutta mitään purkautumia ei kankaassa tämän jäljiltä näy. Kustomia ja upeaa Muotka-sohvaa voin lämpimästi suositella kaikille, siksi annan täydet viisi tähteä! Jenny ja Lauri, Sastamala

Samuli ja Lakka-divaanisohva paritalon oleskelutilaan

Muutin kihlattuni kanssa kerrostalokaksiosta kolme kertaa isompaan paritaloon, joka soveltuu meille pitkäksikin aikaa. Nyt pandemia-aikana kodin merkitys on korostunut entisestään, sillä siellä opiskellaan, harrastetaan ja työskennellään. Kun kotona vietetään paljon aikaa, on erityisen tärkeää, että siellä on viihtyisää. Kodin on tunnuttava kodilta, kun vaihdan vapaalle. Tästä syystä oli selvää, että kiinnitämme erityistä huomiota huonekalujen valintaan. Niinpä lähes kaikki vanhat huonekalut myytiin ja hankittiin uudet tilalle. Kerron tarkemmin sohvan hankintaprosessista ja kokemuksistani Kustomin kanssa.

Terveiset sohvan hankkimista miettiville.

Helle-kulmasohva sopivalla pehmeydellä selkävaivaiselle 

"Halusimme mittatilaussohvan, sillä tarpeeseemme ei löytynyt valmista ratkaisua huonekaluliikkeistä. Tila määritteli koon hyvinkin tarkkaan ja halusimme sohvasta tukevan istuttavan. Kustomilta saimme juuri oikean kokoisen sohvan oikealla istuinkovuudelle. Kun saimme vielä kankaaksi juuri haluamamme, niin lopputulos on meille täydellinen." Ravintoloitsija Mika Roito, Lempäälä

Kylässä Mika Roiton luona