Orient Occidentin uutuuskangas Altamura nyt meiltä

kankaat
Orient Occidentin uutuuskangas Altamura nyt meiltä

Juuri markkinoille saapunut Altamura-verhoilukangas on nyt vakiokangasvalikoimassamme. Tämä rouheapintainen, laadukas kangas on kudottu tuplaloimeen, joten se on sekä kaunis että kestävä. Kudonnassa on käytetty hieman eri sävyjä, joten pinta on elävä. Lankojen hentoinen kiilto saa värit hehkumaan ja kankaan näyttämään ylelliseltä.

Altamura kuuluu AquaClean-kankaiden sarjaan, joten sen puhtaanapito on helppoa. Tahranpoisto ja puhdistus sujuu pelkällä vedellä ja kankaasta valmistetut tyynynpäälliset saa pestä koneessa. Kuiturakentensa ansiosta kangas on helppo pitää puhtaana ilman kemikaaleja. Kankaan SafeFront-ominaisuus hylkii bakteereja ja mikrobeja. SafeFront ominaisuus on kankaan kuidussa, se on täysin ekologinen ja turvallinen. Bakteereja hylkivä ominaisuus säilyy kankaassa konepesusta huolimatta. AquaClean ja SafeFront -ominaisuuksista voitte lukea halutessanne lisää Orient Occidentin verkkosivuilta. Kestävyytensä ja helppohoitoisuutensa ansiosta Altamura sopii hyvin lapsi- ja lemmikkiperheisiin. Värin- ja kulutuksenkesto on erinomainen, joten kangas säilyttää hehkuvat värinsä, eikä se nukkaannu. Valikoimassa on 17 maanläheistä, murrettua väriä ja kankaat valmistetaan vastuullisesti Espanjassa. Altamuran värikartta on nähtävillä täällä. AquaClean-kankailla on Oeko Tex 100 -sertifikaatti, joka takaa, ettei siinä ole terveydelle haitallisia kemikaaleja.

Altamura-kankaan pinnan kuviointi on hillitty, mutta eläväinen. Se on samalla tyylikäs ja ajaton, ja se sopiikin siksi erityisen hyvin verhoilumateriaaliksi Kustomin kangassohviin ja -nojatuoleihin. Pitkäikäistä huonekalua valitessa kannattaa kiinnittää huomiota laadukkaan rakenteen lisäksi myös verhoilukankaan korkealaatuisuuteen ja käytännöllisyyteen.

Jos sohvakankaan värin tai materiaalin valinta mietityttää, voitte tilata maksuttomat näytteet vakiokankaistamme täältä. Näin voit tarkastella kaikessa rauhassa oman kodin valaistuksessa mallitilkkuja ja valita niistä eniten sisustussilmää miellyttävän vaihtoehdon.