Mittatilaussohvan hankinta

Mittatilaussohvan hankinta

 

Mittatilaussohva kuulostaa monimutkaiselta hankinnalta, mutta sen ei tarvitse olla sitä. Tässä jutussa kerromme millaisessa tilanteessa mittatilaussohva on oikea valinta ja miten hankinnassa kannattaa edetä. Ota askel kohti unelmiesi sohvaa!

Miksi mittatilaussohva?

Mittatilaussohvan hankinta on järkevää silloin kun tila on jollakin tavalla haastava. Esimerkiksi pieni olohuone, tai olohuoneen ja tupakeittiön yhdistelmä saattavat olla malliltaan sellaisia, että niihin on vaikea löytää valmiina sopivaa sohvaa. Kulmasohvasta voi jättää käsinojan pois, divaanisohvan voi toteuttaa lyhyemmällä divaaniosalla, tai vastaavasti kasvattaa mittaa niin, että sohvalle mahtuu koko ystäväpiiri. 

Mittatilaussohvaa kannattaa harkita myös silloin, kun haluat vaikuttaa mittojen lisäksi verhoilukankaaseen, pehmeyteen, sekä jalkojen väriin, materiaaliin ja malliin. Jos unelmissasi siintää esimerkiksi pehmeä sohva tai erityisen löhöttävä malli, ratkaisu löytyy valikoimastamme.

Olemme valikoineet joukon laadukkaita, vesipestäviä kankaita vakiovalikoimaan, mutta voit valita uuteen sohvaasi lähes minkä tahansa verhoilukankaan tai -nahan. Eikö kuulostakin hyvältä? 

Minkä hintainen mittatilaussohvasta tulee?

Vakiokankaat kuuluvat verkkokaupassa näkyviin perushintoihin, samoin myös vakiovalikoiman jalat, sekä vaahtomuovi- ja ecosupersoft-pallokuitutäytteet. Jos haluat sohvaasi erikoisjalat tai -kankaan, näistä veloitetaan hinnan ja menekin mukaan. Höyhentäytteet maksavat ekstraa ja hinta määräytyy sohvan koon mukaan. Vakiokangasvalikoimaan kuuluu monipuolisesti samettia, puuvillaa, bukleeta, pörröistä ja sileää villajäljitelmää, sekä struktuurillista kangasta.

Värejä löytyy valkoisen eri sävyistä tummimpaan hiilenmustaan. Haluatko metsänvihreän tai hattaranpinkin sohvan? Molemmat onnistuvat kyllä, kuten myös auringonkeltainen, merenturkoosi tai hiekanbeige. Tutustu tarkemmin vakiokangasvalikoimaamme ja tilaa kotiovellesi maksuttomat kangasnäytteet, jotta voit tutustua kaikessa rauhassa väreihin ja materiaaleihin.

Meillä on tarjolla eri malleja eri istuinsyvyyksillä, käsinojan leveyksillä ja korkeuksilla. Jokaista mallistoa voidaan valmistaa minkä mallisena tai kokoisena tahansa. Tarjolla on joukko vakiomittoja, joiden puitteissa usein löytyy sopivan kokoinen huonekalu. Muutkin mitat onnistuvat ja niistä kannattaa pyytää erillinen tarjous, niin sohva-asiantuntijamme laskevat tuotteelle hinnan. Asiakaspalvelumme tavoitat sähköpostiosoitteesta info@kustom.fi. Valmistamme kaikki sohvat ja nojatuolit Tampereella tilauksesta, toimitusaika on 4-8 viikkoa.

Hetta-sohva Diamonds-kankaalla ja rahilla. Keltainen Muotka-sohva Jewel-kankaalla Vaaleanpunainen Helle-sohva Manipur Coral -kankaalla.

Etene mittatilaussohvan valinnassa näin:

Valitse istuinsyvyys

Haluatko istua ryhdikkäästi, rennosti vai superrennosti? Oletko pituuskasvultasi säästeliäs vai pitempi kaveri? 53 cm syvyys on sopiva ryhdikkäille ja/tai lyhyille istujille ja tämä mitta löytyy Lakka- ja Routa-malleista. 60 cm istuinsyvyys on vähän rennompi, mutta vielä mukavasti istuttava. Mallit Helle, Kamppi, Hetta ja leppoisa Lakka kuuluvat 60 cm:n sarjaan. Muotkan istuinsyvyys on 63 cm ja se on inasen matalampi kuin muut sohvamme. Lounge-mallisto kuuluu chillailun kuninkuusluokkaan 80 cm:n istuinsyvyydellään. 

Valitse malli

Suora sohva, divaanisohva, avokulmasohva vai kulmasohva? Makuja ja tarpeita on monia. Sohvamallien eroihin voi tutustua tarkemmin aihetta käsittelevässä artikkelissa.

Valitse koko

Voit valita vakiokokojen vaihtoehdoista sopivan tai pyytää tarjouksen erikoismitoilla. Jaottelu kahden ja kolmen istuttaviin sohviin on liukuva. Nykyään kolmen istuttavia sohvia valmistetaan myös kahdella istuin- ja selkätyynyllä. Meillä voit halutessasi vaikuttaa myös tyynyjen määrään.

Valitse kangas

Voit valita sopivan kankaan joko vakiovalikoimastamme tai sen ulkopuolelta. Voit aloittaa vakiokankaisiin tutustumisen tilaamalla maksuttomat näytekankaat. Jos haluat sohvaasi erikoiskankaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa info@kustom.fi.

Valitse pehmeys

Suurin osa asiakkaistamme valitsee sohvaansa medium-pehmeyden, mutta etsitään sopiva juuri sinulle! Eri pehmeyksiä voi koeistua myymälässämme tai showroomillamme. Pehmeyksiä voi myös sekoittaa samaan sohvaan: Jämäkän istuimen kaveriksi voimme laittaa medium-selkätyynyn tai toiselle puolelle pehmeän paikan ja toiselle puolelle jämäkän. Tutustu pehmeysvalikoimaamme istuttavuutta käsittelevällä sivulla, josta löytyy myös esittelyvideo. Pehmeä sohva voidaan toteuttaa myös höyhentäytteisenä, jolloin sohvassa on omanlaistaan upottavuutta. Höyhentäyte vaatii vähän ylläpitoa, sillä sisällystä täytyy pöyhiä viikoittain. 

Valitse jalat

Suosituin jalkamallimme on tamminen kartiojalka, mutta meiltä löytyy eri värejä, materiaaleja ja korkeuksia. Musta tolppajalka on moderni valinta ja keventää sohvan yleisilmettä. Jalkoja voi vaihtaa myös jälkikäteen mikäli lattia, sisustus tai mieli muuten muuttuu. Kaikissa malleissamme Routa-vuodesohvaa lukuunottamatta on 16 cm korkea jalka, joka voidaan tarvittaessa vaihtaa matalampaan tai korkeampaan.

Ostoksen tekeminen

Meillä tilauksen voi tehdä itsenäisesti verkossa tai myyjän kautta. Molemmissa tapauksissa maksu tapahtuu verkkokaupan kautta ja tuotteet tulevat tuotantojonoon kun tilaus on maksettu kokonaisuudessaan. Jos valitset erikoiskankaan tai -mitan, kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluumme, niin voimme koota tilauksen valmiiksi verkkokauppaan ja lähetämme sinulle linkin tilausvahvistukseen. Verkkokaupassa voit valita maksutavaksi verkkomaksun, luottokortin tai osamaksun. Tilauksen yhteydessä voit vielä valita maksulliset lisäpalvelut eli esimerkiksi kotiinkuljetuksen ja vanhan sohvan poisviennin. Jos sinulla on mahdollisuus, voit myös noutaa tilauksesi Tampereen verstaaltamme.

Jos sinulle jäi vielä jotakin kysyttävää, asiakaspalvelumme tavoittaa sähköpostitse osoitteessa info@kustom.fi ja puhelimitse numerossa 0400 152 656 arkisin klo 10-17.