Muotka-avokulmasohva

Uusi sohva upeaan uuteen kotiin!

Avokulmasohva avaraan tilaan

Asiakkaallemme valmistui uusi talo meren rannalle Pernajaan ja saimme kunnian valmistaa sinne sohvan! Valoisa olohuoneen ja keittiön yhdistelmätila kylpee päivävalossa, sillä yksi seinä on kokonaan lasia. Suurten ikkunoiden myötä luontokin tuntuu tulevan lähelle. Muotka näyttää modernilta mustine, kapeine tolppajalkoineen ja raikkaan harmaine verhoiluineen. Sohvassa on medium-vaahtomuovitäytteet ja kankaana Lauritzonin Story 018.

Paperilta sohvaksi

Matka mallikuvasta valmiiksi tuotteeksi kestää noin kuusi viikkoa. Sinä aikana valmistamme rungon, leikkaamme täytteet ja kankaat, ompelemme ja verhoilemme sohvan. Vaahtomuovitäytteet leikkaamme itse pitkästä tavarasta, mutta höyhentyynyt tulevat meille valmiiksi täytettyinä.

Lähisohvan hyödyt

Kun jokainen tuote valmistetaan tilauksesta, kaikkiin ominaisuuksiin voi vaikuttaa. On kyse sitten täytteen pehmeydestä, verhoilukankaasta, jaloista tai vaikkapa avokulmasohvan avo-osan pituudesta, voit valita sohvaasi juuri tarpeitasi vastaavat ominaisuudet. Tampereen ja Helsingin seudulle kuljetamme sohvat itse, joten voimme tarvittaessa asentaa jalat paikoilleen ja siivota pakkausroskat mukaamme.

Muotka ja Story

Story-kangas on Lauritzonin valikoimasta ja se on meillä vakiokankaana myös jatkossa. Kierrätyspuuvillasta valmistettu Story on ryhdikäs ja hyvin Muotkan kaarteisiin taipuva kangas.