MISSÄ MALLISTOT JA TUOTTEET SUUNNITELLAAN?

Suomessa. Jokaisen malliston ja tuotteen on suunnitellut ikioma kustom Design Studiomme. Asiakas voi muokata lisäksi oman huonekalunsa juuri sellaiseksi kuin haluaa. Henkilökuntamme hakee jatkuvasti vaikutteita messuilta ja erilaisista tapahtumista. Uudet tuulet ja kiinnostavimmat innovaatiot jalkautetaan Design Studiossa vastaamaan skandinaavista sisustusmakua.

VOINKO ITSE VAIKUTTAA TUOTTEISIIN?

Kyllä. Voit muokata haluamasi huonekalun kokoa, täytemateriaaleja, päällikangasta ja jalkoja. Kehitämme koko mallistoamme ja tuotteitamme yhdessä asiakkaiden, sisustusarkkitehtien ja -suunnittelijoiden kanssa. Kuuntelemme herkällä korvalla asiakaspalautteita ja pyrimme parhaamme mukaan huomioimaan ne, kun suunnittelemme uusia tuotteita.

KUORMITTAAKO TEIDÄN TOIMINTANNE YMPÄRISTÖÄ?

Jonkin verran. Kaikenlainen tuotanto kuormittaa jossain määrin ympäristöä. Pyrimme jatkuvasti löytämään uusia tapoja minimoida tätä kuormitusta ja iloksemme voimme todeta, että olemme myös onnistuneet siinä hyvin. Emme silti lopeta oman toimintamme kriittistä tarkastelua ympäristöasioissa. Tarjoamme Suomessa, pitkälti suomalaisista materiaaleista tehtyjä tuotteita suomalaisille. Näin kaikenlaisista kuljetuksista aiheutuva kuormitus saadaan pysymään maltillisena. Emme valmistuta tuotteitamme Baltiassa tai Kauko-Idässä vaan Tampereella. Suosimme luonnonmateriaaleja ja kierrätysmateriaaleja. Käyttämämme puu ja puuosat ovat PEFC-sertifioiduista metsistä. Valikoimissamme on myös tuotteita, jotka ovat tutkitusti haitta-aineettomia Oeko-Tex R Standard 100 mukaisesti valmistettuja.

MISTÄ TIEDÄN, ETTÄ KÄYTTÄMÄNNE MATERIAALIT OVAT TURVALLISIA?

Koska kerromme avoimesti niistä. Asioimme vain luotettavien ja tuoteturvallisuuteen panostavien materiaalitoimittajien kanssa.
Vierailemme myös säännöllisesti heidän luonaan. Kaikki käyttämämme materiaalit ja tuotteet testataan. Laadimme testien pohjalta hoito-ohjeet ja kerromme rehellisesti kankaiden ominaisuuksista.

KUINKA HYVIN OLETTE SELVILLÄ TUOTANTO-OLOSUHTEISTA JA MISSÄ TUOTTEET VALMISTETAAN?

Poikkeuksellisen hyvin. Tuotantomme on perheemme omissa käsissä ja verstaamme sijaitsee Tampereella. Tämä on asia, josta olemme ylpeitä. Yrityksellemme on myös myönnetty Avainlippu! Kankaat hankimme muutamalta eurooppalaiselta toimittajalta. Ne kulkevat Suomeen laivoilla ja rekoilla, eikä lentorahtia tarvita. Näin tuotteiden toimitus Suomeen on ekologisempaa.

MITEN KIERRÄTYS JA JÄTTEET ON HUOMIOITU PROSESSEISSANNE? 

Monella tavalla. Etsimme muun muassa jatkuvasti uusia tapoja hyödyntää leikkuuvaiheessa syntyvää hukkaa. Ylijäämämateriaaleja tarjoamme esimerkiksi päiväkodeille askartelumateriaaliksi. Ehkäpä sieltä joku päivä ponnistaa uusia suunnittelijoita Design Studioomme!Suosimme lisäksi sertifioituja materiaaleja ja seuraamme kiertotalouden mahdollisuuksia. Kehitämme kierrätettäviä suojauspusseja ja haemme jatkuvasti pakkausmateriaalivaihtoehtoja muovin vähentämiseksi.

suo

MITÄ TAPAHTUU MYYMÄTTÄ JÄÄNEILLE TUOTTEILLE?

Meillä ei ole moisia. Valmistamme kaikki tuotteet tilauksesta. Tämä on avain kestävään kehitykseen ja myös paras tapa välttää materiaalihukkaa.