Billnäs 2023

Sisustustoimittajien kesäpäivä Billnäsissä

Osallistuimme sisustustoimittajien perinteikkääseen kesäpäivään, joka järjestettiin tiistaina 6.6. Billnäsin ruukin komeassa miljöössä. Sää helli parhaansa mukaan ja ulkona taisi olla lämpimämpää kuin ruukin sisätiloissa. Tapahtumassa oli mukana 50 näytteilleasettajaa ja kolmesataa kutsuvierasta. Päivään mahtui runsas määrä mahtavia kohtaamisia, hyviä keskusteluja ja (näin hifistelijän näkökulmasta) upeita materiaaleja, värejä ja kuoseja. Tässä muutamia poimintoja nykyisistä ja tulevista ihanuuksista! Päivän teemana oli ilo, joka näkyi kukissa ja väreissä - tietysti myös osallistujissa!

Meillä oli osasto- ja sohvakavereina Leveen heput, Janne Paulamäki ja Tommi Alatalo, jotka valmistavat puusepänverstaallaan hienostuneen tyylikkäitä tammihuonekaluja. Näissä laatuhuonekaluissa on pitkälle mietityt, huolitellut yksityiskohdat. Esillä oli senkki, liinavaatekaappi, sohvapöytäpari ja penkki. Nämä lähituotantona, Fiskarsissa ja Paraisilla valmistetut tuotteet ovat täysin kustomoitavia aina koosta pintakäsittelyyn saakka. Tulevaisuudessa kauttamme voit tilata Leveen huonekaluja ja erityisesti sohvapöytiä on valikoimaamme kovasti toivottu. Tätä yhteistyötä odotamme innolla!

  • Levee

Naapuriloosissamme majaili Annala, jonka uutuuskankaisiin ihastuimme. Yolo-kangasta saa kahdella eri tekstuurilla ja sileämmässä vaihtoehdossa on joukko sävähdyttäviä värejä. Kohonukkainen Yolo on hieman hillitympi sävyiltään, mutta ah miten ihana tuntumaltaan! Kankaat sopisivat upeasti rahiin ja sisustustyynyihin, rohkeampi sisustaja valitsisi tämän sohvaansa. Miten se menikään, you only live once - mutta se riittää kun sen tekee hyvin.

  • YOLO wknd

  • YOLO MUNDANE

  • yolo zen

Lauritzon

Zebra oli saanut uusia värejä valikoimaansa. Pinkkijuovikas sopisi hyvin esimerkiksi Nagu-nojatuoliin.

Finarte

Finnarten alue oli silkkaa taidetta asetelmaltaan ja päivän mittaan yksi jos toinenkin sihtaili kuvia nurkkauksesta, jonne aurinko soi säteitään. Pehmeät, värikkäät materiaalit rosoista ja kulunutta tiiliseinää vasten oli todella herkullinen yhdistelmä.

Tikau

Tikaun portaille asetellut matot olivat komea näkymä. Ronskit, vanhat portaat toimivat hauskana kontrastina pehmoisen pörröisille matoille. Tikaun lankakeräasetelmat olivat valloittavia, erityisesti löyhästi kehrätty villa suorastaan vaatii hypistelemään, kuten myös mattojen suloiset tupsut.

Myös Bumerangi-naulakot olivat meillä matkassa mukana. Young Finnish Designerin suunnittelija Marjut Nousiainen piipahti näyttelyalueellamme ja hänen suunnittelemiaan tuotteita oli muuallakin esillä. Annalalla on valikoimassaan Marjutin suunnittelema Rytmi-kangas!

Kesäpäivä Billnäsissä oli sen verran inspiroiva kokemus, että osallistumme mielellämme ensi vuonna uudelleen. Päivä täynnä kauniita asioita ja hyviä kohtaamisia. Kaikki olivat rennolla asenteella mukana ja leimapassi toi näytteilleasettajille vieraita jutulle tasaiseen tahtiin. Lopun arvonta oli päivän kohokohta ja Kustomin sohvilla istuneilla oli poikkeuksellisen hyvä arpaonni. Kiitos vierailijoille ja sisustustoimittajille, että pääsimme mukaan!