Vakiokankaat uudistuvat!

Vakio on Premium

Uudistamme vakiokangasvalikoimamme nimeä myöten! Meillä perus on premium, joten mitäpä sitä vähättelemään: perushintaan kuuluvat vakiokankaamme tunnetaan tulevaisuudessa Premium-kokoelmana! Uudistus tapahtuu asteittain loppukesän ja syksyn mittaan. Julkistimme jo kolme upeaa Premium-vakiokangasta: Vellamon, Hillan ja Keron. Luvassa on vielä neljä uutta tulokasta: Helmi, Pohjola, Kuura ja Ropi. Osa vanhoista vakiokankaistamme poistuu pikku hiljaa vakiovalikoimasta, esimerkiksi Eros, Sakura ja Stark väistyvät uusien tieltä.

Kaikki vakiokankaamme ovat laadukkaita ja kestäviä. Olemme valinneet valikoimaamme joukon erityyppisiä kankaita, jotta jokaiselle löytyisi mieluisa vaihtoehto. Värivalikoima on laaja aina Jewelin sähäköistä, hehkuvista sameteista Keron tai Bondin supermattaan bukleehen. Sinulle jää vain omannäköisesi kankaan valinta - laatu on aina premium!

Suloista pehmeyttä

Vellamo

Vellamon hurmaava pehmeys ja tekniset ominaisuudet tekevät kankaasta lapsi- ja lemmikkikotien suosikin. Likaahylkiväksi käsitelty Vellamo on vesipestävä ihanuus.

Luonnollista tekstuuria

Hilla

Puuvillaa ja pellavaa sisältävä Hilla on klassinen punoskangas, jonka maanläheinen värivalikoima sopii hyvin skandinaaviseen sisustukseen.

Elävää pintaa

Kero

Buklee-tyyppinen Kero hurmaa hillityn tyylikkäällä tekstuurillaan ja murretuilla väreillään.

Tilaa kangasnäytteet maksutta kotiisi

Näistäkin kankaista voit tilata kotiisi kangasnäytteet. Materiaaleihin on hyvä tutustua oman kodin valossa, sillä kuvissa ja eri valaistuksissa sävyt eivät aivan täysin vastaa sitä miltä ne todellisuudessa näyttävät. Kotona valaistus, kodintekstiilit, seinien ja lattian värit vaikuttavat siihen miten kankaan sävy tulee esiin. Tarvittaessa koko viuhkan saa kotilainaan!