kaksi sohvaa yhden sijaan

Yksilöllinen sohvaratkaisu lapsi- ja lemmikkikotiin

Kaisa ja Markus valitsivat kotiinsa leppoisat Lakka-divaanisohvat erikoismitoin. He olivat kääntyneet sisustussuunnittelijan apuun kotinsa avaran olohuone-keittiö -yhdistelmän sisustuksen kanssa ja valintoja tehtiin laatu ja kotimaisuus edellä. Kysyimme tarkemmin asiakkaan päätöksestä valita sohvansa juuri meiltä. “Halusimme kotiimme lähtökohtaisesti mahdollisimman paljon kotimaisia tuotteita mikäli laatu ja muut kriteerit täyttyvät. Teiltä sohvan sai omilla mitoilla laadukkailla materiaaleilla ja järkevällä hinnalla.” Idea kahdesta divaanisohvasta tuli sisustussuunnittelijalta. Sohvien divaaniosia lyhennettiin 160 cm:iin, jotta olohuoneeseen jäi enemmän tilan tuntua. Muokattavuus ja mahdollisuus valita juuri itselle sopivat vaihtoehdot olivat Kaisalle ja Markukselle tärkeitä. “Sohva tehtiin täysin meidän mitoilla. Lisäksi valitsimme kovuudet niin tyynyihin kuin istuinosaan erikseen. Myös kangas ja jalat valittiin muuhun sisustukseen sopivaksi.”

Lähtökohta oli Kaisan tapauksessa siinä mielessä helppo, että suunnitelma oli jo valmiina. “Meillä itsellämme oli hyvin selkeä visio sohvasta ja saimme asiantuntevaa neuvoa myymälästä. Valintojen tekeminen oli suht helppoa. Kankaan valinta oli se vaikein.” Kaisa valitsi leppoisiin Lakka-sohviinsa verhoiluksi Lauritzonin Stark 982:n, joka on raikkaan vaalea sävy ja sopii upeasti vaaleiden puupintojen kanssa ja samalla tuo kontrastia keittiön mustille kaapinoville. Stark on yksi laadukkaista vakiokankaistamme ja siinä helppohoitoinen EasyClean-pinta. Tätä hyvin kulutusta kestävää materiaalia voi suositella myös lapsiperheille, sillä se on helppo pitää puhtaana ja se on myös vesipestävä. Kaisan ja Markuksen kotona on kouluikäisen pojan lisäksi kääpiösnautseri, joka toi omat haasteensa kankaan valintaan. Stark on helppo pitää puhtaana myös koirankarvoista, sillä pinta on tiivis ja sen verran sileä, että karvat irtoavat siitä hyvin.

Hyviä sohvakokemuksia

Divaanisohvat valmistettiin toistensa peilikuviksi niin, että divaaniosat tulivat oikeassa sohvassa oikealle ja vasemmassa vasemmalle. Näin keskelle muodostuu kotoisa köllöttelyalue, johon mahtuu koko perhe viettämään aikaa yhdessä. “Olemme olleet  tyytyväisiä niin ulkonäköön kuin laatuun. Toivottavasti kangas ja sohvan ryhti pysyy jatkossakin hyvänä.” Vaahtomuovitäytteisten istuin- ja selkätyynyjen etu höyhenisiin nähden on juuri ryhdikkyyden säilymisessä. Kaisa päätyi medium-täytteisiin, jotka ovat ulkonäöltään ja tuntumaltaan sopivan kiinteät. 

Omannäköisten sohvaratkaisujen mahdollistaminen on Kustomin intohimo. Kankaiden, pehmeyden ja jalkojen lisäksi mitat ovat muunneltavissa omaan kotiin sopiviksi. Kun kysyimme suosittelisiko Kaisa Kustomia ystävilleen, hän kertoo näillä kokemuksillaan suositelleensa jo. Meistä on ihanaa olla mukana toteuttamassa asiakkaiden sisustusunelmia!