Saapumisohje Tampereen myymälään

Ajo-ohjeet

Myymälämme sijaitsee Ratinan Kulmassa, Ratinan kauppakeskuksen yhteydessä olevassa rakennuksessa Vuolteenkadun ja Ratinankujan kävelykadun kulmassa. Olemme siis uuden kauppakeskusrakennuksen ulkopuolella. Myymälämme sisäänkäynti on rakennuksen ulkopuolella. Meille on helppo tulla autolla, sillä Ratinan parkkihalli on tilava ja sieltä on hissi suoraan Ratinan aukiolle.

-Jos saavut meille Viinikan liikenneympyrän kautta, kannattaa ajaa parkkihalliin Tampereen valtatien kautta. 

-Aja parkkihallissa perälle saakka Suvantokadun puoleiseen päätyyn.

-Parkkihallin takaosassa on hissi, joka tuo suoraan Ratinan aukiolle. Myymälämme näkyy suoraan sisäänkäynnin ovelle.

Ratinan kartta Ratinan parkkihalli Ratinan Kulma ja Kustomin myymälä Kustom Ratina

Kävellen tai julkisilla

Meille pääsee julkisilla liikennevälineillä näppärästi. Rautatieasema on noin 10 minuutin kävelymatkan päässä, mutta ratikalla pääsee aivan lähelle.

-Rautatieasemalta kävellään pitkin Hämeenkatua Koskipuistoon saakka ja käännytään sitten vasemmalle Hatanpään valtatielle. Tätä kävellään ohi Koskikeskuksen ja Suvantokadun, sitten käännytään Vuolteenkadulle oikealle. Meidän myymälä on kävelykadun ja Vuolteenkadun kulmassa ja sisäänkäynti on ainoastaan ulkopuolelta rakennusta.

-Ratikka numero 1:n pysäkki on Ratinan Kulman vieressä ja se on nimeltään Sorin aukio.

-Bussit pysähtyvät linja-autoaseman pysäkillä. Myymälämme sijaitsee linja-autoaseman oikealla puolella ja meille on sisäänkäynti ainoastaan ulkopuolelta. Meidän ulko-ovi on suoraan Vuolteenkadun varrella.