HABITARE ALENNUS

Alennuskoodilla
HABIS-15 saat kaikista tuotteista -15 % alennuksen verkossa ja liikkeissä.

Alennus voimassa la 23.9
klo 15 asti.

Kustom goes habitare

Vuoden odotetuin huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma on pian täällä. Helsingin messukeskus täyttyy alan ammattilaisista ja myös Kustom on mukana näytteilleasettajana. Pakkaamme sohvat ja Fresko-paneelit mukaan ja toivomme tapaavamme juuri teidät. Osastomme on 6d61, tulkaahan jutulle!

Habitaressa Kustomin loosissa on luvassa poikkeuksellisia messutarjouksia ja tietysti mahdollisuus löhöillä maan parhailla sohvilla! Mukaan lähtevät ihana höyhentäytteinen Lounge Lyyra-uutuuskankaalla, kolmen istuttava Muotka Vellamo-uutuusvakiokankaalla ja vaahtomuovitäytteellä, sekä uudistunut Haihara-moduulisohva höyhenellä ja belgialaisella pellavakankaalla. Seinälle nousee tyylikäs Fresko-paneeli. Myös Bumerangi-naulakot ovat esillä ja niiden suunnittelija, Young Finnish Designin Marjut Nousiainen on Ajaton kestävä muotoilu -tilaisuudessa keskustelemassa restoratiivisesta ympäristöstä. Keskustelu on Arena-tilassa perjantaina 15.9.2023 kello 11:30–12:00.

Fresko-paneeli

Tilaan saa ripauksen luksusta Fresko-seinäpaneeleilla, jotka voidaan verhoilla millä tahansa kankaalla.

Suomen suurin huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma

Habitare tarjoaa elämyksiä ja ideoita sisustamiseen sekä kodin ja tilojen toiminnallisuuteen ja visuaalisuuteen. Habitaren 2023 teema on Yhdessä / Together. Teema kertoo tämän hetken tarpeesta tuntea yhteenkuuluvuutta, mutta myös velvollisuudesta pitää luonnosta ja toisistamme huolta, yhdessä. Teema ammentaa yhteisestä olemisesta haastavien aikojen keskellä. Sen ohella teema pohtii maailman murrosta, ja sitä, miten meidän on yhdessä pohdittava uusia näkökulmia kuluttamiseen ja asumiseen.