Kustom etsii ompelijaa/leikkaajaa

Ompelija/Leikkaaja (EDIT 6.4.2022: haku on päättynyt)

Haemme ompelijaa/leikkaajaa huonekaluteollisuuden tehtäviin.
Kustom on tamperelainen huonekalualan perheyritys, joka valmistaa mittatilaussohvia ja -nojatuoleja. Historiamme ulottuu 1970-luvun alkuun ja tekemisen meininki on meillä verissä. Tavoitteenamme on valmistaa Suomen parhaimmat ja kustomoitavimmat huonekalut, jotta asiakas voi olla oman elämänsä designer. Laatu, vastuullisuus ja täydellä sydämellä tekeminen ovat yrityksemme toiminnan peruskiviä.

Ompelijan ja/tai leikkaajan tehtävässä olet osa ompelimon tiimiä. Tehokkuus ja tarkkuus ovat supervoimia tässä tehtävässä. Vaatimuksena on tehtävään soveltuva koulutus tai työkokemus, hyvät yhteistyötaidot, ripeä ja huolellinen ote työhön, kyky omaksua uutta ja tehdä työtä itsenäisesti. Arvostamme kokemusta erityisesti sohvaverhoilusta ja ompelusta.

Tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen työpaikan kasvavassa, laadukkaassa, hyvämaineisessa yrityksessä, sekä tiiviin työyhteisön. Vastuullisena perheyrityksenä pidämme huolta työntekijöistämme ja kanssamme on mahdollisuus kasvaa! Työ tehdään verstaallamme Tampereen Tesomalla. Työpaikalle pääsee kulkemaan julkisilla.

Hakemukset ja tiedustelut osoitteeseen mikko.petajisto@kustom.fi.
Haku on avoinna 10.4.2022 saakka.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan ompelijan löydyttyä, joten jos kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksen meille mahdollisimman pian, niin olemme yhteydessä.

Työpaikan osoite: Kustom verstas, Kokkolankatu 2, 33300 Tampere.