Kustom etsii verhoilijaa

Kustom on tamperelainen huonekalualan perheyritys, joka valmistaa mittatilaussohvia ja -nojatuoleja, sekä muita kalusteita. Historiamme ulottuu 1970-luvun alkuun ja tekemisen meininki on meillä verissä. Tavoitteenamme on valmistaa Suomen parhaimmat ja kustomoitavimmat huonekalut, jotta asiakas voi olla oman elämänsä designer. Laatu, vastuullisuus ja täydellä sydämellä tekeminen ovat yrityksemme toiminnan peruskiviä.

Haemme nyt joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen teollisesti suuntautunutta verhoilijaa. Vaatimuksena on tehtävään soveltuva koulutus tai työkokemus, hyvät yhteistyötaidot, ripeä ja huolellinen ote työhön, kyky omaksua uutta ja tehdä työtä itsenäisesti. Valmistamamme tuotteet ovat kookkaita ja työssä vaaditaan hyvää yleiskuntoa. Kevyt puuntyöstötaito on plussaa. Tehtäviin kuuluu myös valmiiden huonekalujen pakkaamista ja muita huonekaluverstaan yleisiä töitä.

Tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen työpaikan kasvavassa, laadukkaassa, hyvämaineisessa yrityksessä, sekä pienen talon edut. Vastuullisena perheyrityksenä pidämme huolta työntekijöistämme ja kanssamme on mahdollisuus kasvaa! Työ tehdään verstaallamme Tampereen Tesomalla.

Työaika 37,5 h.

Hakemukset ja tiedustelut osoitteeseen mikko.petajisto@kustom.fi. Haku on avoinna 1.8.2021 saakka.