KUSTOM JA SOHVAKAVERIT

Meistä on ihanaa kun valmistamamme huonekalu pääsee uuteen kotiinsa! Jokainen sohva ja nojatuoli on uniikki kokonaisuutensa ja ne näyttävät parhaat puolensa luonnollisessa ympäristössään. Siksi kuvaamme mielellämme valmistamamme sohvat ja esittelemme niitä somessa, verkkosivuillamme ja markkinoinnissamme. Olemme ylpeitä joka ikisestä maailmalle lähteneestä huonekalusta!

Lähetämme valokuvaajamme ottamaan tyylikkäät kuvat asiakkaan luokse. Koska meitä kiinnostaa millainen prosessi uuden huonekalun hankintanne oli, lähetämme sähköpostitse kyselyn aiheeseen liittyen. Olisi upeaa, jos ehtisit vastata kysymyksiimme! Valittavanasi on kolme erilaista sohvakaveruuden astetta:

PERUS - MEDIUM - SUPER

Kaikista vaihtoehdoista saat kuvat käyttöösi itsellesi.

perus

Kuvaajamme ottaa kuvat lähinnä itse huonekalusta, mutta mukana voi olla sisustustyynyjä, torkkupeittoa ja muuta vastaavaa. Jos lemmikki kömpii mukaan kuvaan, se sopii meille mainiosti! Kuvat otetaan sen verran napakasti rajaten, ettei niistä voi päätellä missä koti on, tai kuka siellä asuu.

Medium

Kuvaajamme ottaa vähän enemmän kuvia, myös kodista yleisesti. Vaatii vähän siivousta etukäteen ja yleistä tavaroiden järjestelyä.

SUPER

Teemme sinusta henkilöjutun. Lähetämme sinulle sohvan hankintaan liittyviä, vähän syvällisempiä kysymyksiä etukäteen ja voit vastata niihin sähköpostitse. Valokuvaaja ottaa kuvia sinusta, huonekalustasi ja kodistasi ylipäätään. 

Miten edetä?

Ilmoita valintasi vastaamalla saamaasi sähköpostiin ja valitaan sinulle sopiva ajankohta kuvausta varten.

Lämmin kiitos Sinulle jo tässä vaiheessa.