nagu

Nagu-nojatuoli on raikas ja moderni tuulahdus rannikolta. Sen ilme on graafisen selkeä, kevyt ja ilmava. Ajattoman skandinaavisen designinsa ansiosta Nagu sopii hyvin erilaisiin sisustustyyleihin ja verhoilukankaasta riippuen se on kuin kotonaan niin saaristohuvilassa kuin modernissa kaupunkikodissakin.

Nagusta on riisuttu kaikki turha pois niin, että jäljelle on jätetty olennainen, eli mukava ja tyylikäs istuin, josta saa ihanan rentoutumispesän kotiin, tai mukavan istumapaikan julkiseen tilaan tai toimistoon.

Nagu on saanut inspiraationsa Turun saariston kallioista ja rantahuviloista. Selkeät, suorat linjat yhdistyvät istuin- ja selkätyynyn pehmeyteen ja lempeisiin muotoihin. Sen näennäisen huolettomat linjat ovat parhaimmillaan suloisen pörröisen, lampaantaljaa muistuttavan Gute-kankaan kanssa. Suunnittelun lähtökohtana on ollut käyttömukavuus ja omaleimainen design on onnistuneesti yhdistetty käytännöllisyyteen.

Massiivipuiset tammijalat ovat jämäkät, mutta samalla vähäeleisen tyylikkäät. Luonnollisen sävyinen puu pehmentää kulmikasta ilmettä ja luo tyylikkään kontrastin esimerkiksi nahkaverhoilulle. Tosi nautiskelija valitsee lampaanvillaisen, pörheän verhoilumateriaalin. Malliin voi valita haluamansa verhoilukankaan.

Kokonaiskorkeus 75 cm, kokonaissyvyys 78 cm, leveys 61 cm, istuinsyvyys 55 cm.

Istuinkorkeus takaosassa 40 cm, etuosassa 44 cm. Selkänojan korkeus istuimesta mitattuna 36 cm.

Pehmeytenä aina medium.

Tilaa oma nagusi!

Voit tilata Nagu-nojatuolin kaikilla vakiokankaillamme, myös Gute-kankaalla. Halutessasi saat nojatuoliisi minkä tahansa erikoiskankaistamme. Tässä tapauksessa kysy erikoiskankaan hintaa asiakaspalvelustamme.

Nagun runko valmistetaan omalla verstaallamme Tampereella. Käytämme siihen täysin formaldehydivapaata pyökkivaneria. Tammijalan on valmistanut puuseppä Klaus omalla verstaallaan Köyliössä. Nojatuolin pehmusteiden täytteenä käytämme Kouvolassa valmistettua vaahtomuovia, joka on päällystetty Kankaanpäässä valmistetulla ympäristöystävällisellä huonekaluvanulla.

Tämän jälkeen sinä, oman elämäsi designer, pääset valitsemaan juuri sinun makuusi sopivan kankaan, josta ammattitaitoiset ompelijamme ja verhoilijamme valmistavat sinulle yksilöllisen Nagu-nojatuolin.

Jokaisessa nojatuolissa on yksilöllinen, numeroitu metallilaatta. Tällä yksilöidyllä tuotenumerolla löytyy kaikki tiedot tuotteesta ja sen valmistustavasta vielä vuosikymmentenkin päästä.

Nagua pukee

Gute

Lampaankarvaa muistuttava Gute on näyttävä, pehmoinen ja huoleton vesipestävä kangas, josta on tarjolla neljä maanläheistä väriä.

Kankaalla on Oeko-Tex -sertifikaatti.

>40.000 Martindale, 100% PES.

Mikko Petäjistö

Suunnittelija

Suunnittelijana Mikko Petäjistö etsii täydellistä tasapainoa kestävän visuaalisen eleganssin ja loistavan käytettävyyden välillä. Hänen tavoitteenaan on luoda hienostuneita huonekaluja, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Mikkoa inspiroi luonto ja luonnolliset materiaalit. Yksityiskohdille tarkkana suunnittelijana hän viimeistelee jokaisen malliston täydellisyyteen saakka. Mikon tyylikkäät ja hillityn modernit huonekalut huokuvat skandinaavista tyylikkyyttä.