Paras sohva

Parhaat sohvat

Kauneus on katsojan silmissä ja tuntuma hyvästä sohvasta on takapuolessa, eikö niin? Mieltymyksiä on melkein yhtä paljon kuin ihmisiäkin ja mikä on yhden mielestä ihan parasta, on toisen mielestä korkeintaan välttävää. Parhaille sohville on yhteistä kuitenkin muutama asia ja tämän tekstin tarkoitus on auttaa sinua valitsemaan markkinoiden paras sohva - omasta näkökulmastasi.

 

Paras sohva on omistajansa näköinen

Ei, emme tarkoita, että lähdet metsästämään lyhytjalkaista, keskiosasta muhkeata huonekalua, jos satut olemaan fyysisesti sitä mallia (sitä paitsi rokokoo alkaa olla aika passé). Sen sijaan ajattele sohva-asiaa itsekkäästi omista lähtökohdista. Mitä teet vapaa-aikanasi mieluiten? Oletko koti-ihminen? Pelaatko sohvalla Pleikkaa vai Unoa, tai kenties molempia? Katsotko Game of Thronesia useamman vuorokauden putkeen? Luetaanko siellä niska kippuralla ruotsalaisdekkareita tai 80-luvun Hertta-sarjaa? Syödäänkö siellä iltapalan lisäksi aamiainen, lounas ja päivällinen? Entä perheenjäsenet? Jos niitä on, montako, ja ovatko he kaksi- vai nelijalkaisia? Mitä he puuhaavat vapaa-aikanaan? Paras sohva sopii omaan ja perheen elämäntyyliin saumattomasti. Nokostelijat satsaavat nukkumatuntumaan, pienten lasten vanhemmat verhoilun helppohoitoisuuteen ja esteetikot designiin. Meidän asiakkaamme voivat satsata kaikkeen kerralla.

Paras sohva sopii omaan tilaan

Kodin mitat asettavat raamit myös sohvan mitoille. Siksi meillä Kustomilla voit määritellä sohvan mitat ihan itse. Kahta samanlaista kotia ei ole ja siksi sohvatkaan eivät voi olla samalla piparkakkumuotilla tuotettuja. Sohvan korkeuteen voit vaikuttaa mallin ja jalkojen kautta. Mittoihin voit vaikuttaa niin huonekalun ulko- kuin sisämittojenkin suhteen. Myös istuinsyvyys ja -leveys on muokattavissa vastaamaan asiakkaan tarpeita. Tästä juontaa voimalauseemme ”sinulle, oman elämäsi designer”. Elämä on liian lyhyt siihen, että joku muu päättää sohvasi olomuodon. Valitse mitä haluat ja me valmistamme sohvan toiveidesi mukaan. Lue lisää istuinsyvyyksistä täällä.

Paras sohva tuntuu omalta

Perstuntuma on tärkeintä. Se on usein jopa tärkeämpää kuin sohvan ulkonäkö. Kauneinkaan sohva ei miellytä, jos siinä ole mukava istua tai köllöttää. Tähän tarpeeseen vastaa täysin kustomoitavissa olevat istuin- ja selkätyynyjen täytteet. Voit valita sekä istuin- että selkätyynyjen pehmeysasteen neljästä eri vaihtoehdostamme, jotka ovat:

- pehmeä

- medium

- tukeva

- ylellisen upottava höyhentäyte.

Mikä hienointa, voit valita vaikka joka tyynyyn eri täytteen. Selkätyynyjen täytteet voivat olla erilaiset kuin istuintyynyjen. Jos perheenjäsenillä on eri toiveet tyynyjen pehmeyden suhteen, eri kohtiin voidaan sijoittaa erilaiset tyynyt. Näppärää, eikö totta? Lue lisää tyynyjen pehmeysasteista täällä.

Paras sohva on laadukas ja sopivan hintainen

Mittatilaussohvan hankkimisen ei tarvitse olla jätti-investointi. Meiltä saat mieleisesi sohvan edullisemmin kuin arvaatkaan.

Maksuvaihtoehtoina on myös osamaksu. Valmistamme laadukkaat, kestävät sohvat kotimaisesta puutavarasta Tampereen Tesomalla käsityönä. Jokainen tuotteemme on tehty kestämään käyttöä ja niitä voidaan huoltaa ja korjata vahingon sattuessa yksilöllisen tuotenumeron perusteella. Jos siis Rekku pureskelee käsinojan säpäleiksi tai Misse merkkaa tyynyn peruuttamattomasti, voimme valmistaa vastaavan osan tilalle. Toimitamme sohvan kotiovellesi ilman lisämaksua, joten kuljetuskin on jo kunnossa. Kahden istuttaviin sohviin voit tutustua täällä, kolmen istuttaviin sohviin täällä, divaanisohviin täällä, avokulmasohviin täällä ja kulmasohviin täällä. Lue lisää laadukkaan sohvan hankkimisesta täällä.