testi YIT

Nyt sinulla on YIT:n asiakkaana poikkeuksellinen
mahdollisuus kalustaa oma kotisi yhdessä Kustomin kotoilun
asiantuntijoiden kanssa.

Me kuuntelemme toiveesi, analysoimme tulevan kotisi tilat ja
ominaispiirteet ja teemme sinulle ehdotuksen, miten huonekalut
kannattaisi asuntoon sijoittaa ja millaisia huonekaluja teille
sopivilla kankailla suosittelemme.

Etsitkö uuteen kotiisi täydellisesti sopivaa sohvaa? Mittatilaussohva täyttää koko perheen toiveet! Kustomilta saat riittävän suuren tai pienen sohvan joka tilaan ja tarpeeseen. Valitse sopiva malli, määrittele mitat, valitse kangas, pehmeys ja jalat - ja me teemme uuden lempisohvasi omalla verstaallamme Tampereella. 

Yhteistyössä YIT:n kanssa olemme suunnitelleet juuri teille suunnatun helpon sisustamisen paketin, jonka avulla saatte uuden kotinne näyttämään ja tuntumaan juuri siltä miltä haluatte. Design-tukemme on erikoistunut mittatilaussohviin ja olohuoneiden sisustamiseen.

Lounge-sohva

Mikä tekee Kustom-sohvasta erityisen?

-Valmistamme huonekalut aina tilauksesta. Näin ei synny hävikkiä ja sinä saat juuri sellaisen sohvan kuin haluat.

-Sohvat valmistetaan kotimaisesta koivuvanerista, korkealuokkaisesta vaahtomuovista, höyhenestä tai kotimaisesta ecosupersoft-kierrätyskuidusta ja ne kestävät aikaa ja käyttöä.

-Kangasvalikoimamme on huikea! Pelkästään vakiokangasvalikoimassa on liuta laadukkaita, erilaisia kankaita ja erikoiskankaana voit valita sohvaasi minkä tahansa verhoilukankaan.

-Voit vaikuttaa täytteisiin niin materiaalin kuin pehmeydenkin suhteen. Tarjolla on höyhentä ja erilaisia vaahtomuovitäytteitä. Saat sohvastasi juuri niin jämäkän tai pehmeän kuin haluat.

-Design-tukemme piirtää pohjapiirrokseesi asianmukaisen sohvan ja saat kotiisi täydellisesti sopivan kokonaisuuden.

-Osaamme ottaa huomioon nykyaikaisten asuntojen tilaratkaisut ja pystymme tarjoamaan vaihtoehtoja, joita ei ihan joka huonekaluliikkeestä löydy.

-Meillä ei tarvitse tinkiä mistään, sillä saat tyylin ja käyttömukavuuden, jotka vastaavat omia vaatimuksiasi. 

 

Mikä tekee tästä diilistä erityisen?

-Kustom ei harrasta alennusmyyntejä, joten tämä rakennusyhtiön kanssa yhteistyössä sovittu alennus on ainutlaatuinen tilaisuus hankkia mittatilaussohva normaalia edullisemmin. 

-Saat halutessasi suunnitteluapua sovitun mukaisen paketin verran. Tarvittaessa etsimme sinulle suunnittelijan koko kodin suunnitelmaa varten.

Tervetuloa kotoilun kuninkuusluokkaan!

Muotka-sohva