Bumerangi

Kustom teki uuden aluevaltauksen yhdessä Marjut Nousiaisen kanssa tuomalla valikoimaansa Bumerangi-naulakkosarjan.

Kustom astuu nyt uuteen aikakauteen laajentamalla valikoimaansa sohvista ja nojatuoleista kodin sisustukseen. Tarjontaamme täydentää nyt kotimainen design-naulakko Bumerangi!

Bumerangi-tuotesarja on toteutettu yhteistyössä Young Finnish Designin kanssa ja sen on suunnitellut sisustusarkkitehti ja muotoilija Marjut Nousiainen. Naulakko valmistetaan kaikkien unelmien kaupungissa: Tampereella. Laadukas ja tyylikäs naulakko on saatavilla kolmessa eri värissä ja lisäksi myynnissä on seinään kiinnitettäviä vaatekoukkuja kolmen kappaleen lahjapakkauksissa.

Marjut on Kustomille mitä parhain yhteistyökumppani, sillä molemmat inspiroituvat suomalaisesta luonnosta ja luonnollisista materiaaleista. Designin taustalla on yhteinen päämäärä, eli halu luoda käytännöllisiä ja kauniita huonekaluja, jotka kestävät käyttöä ja aikaa. Huolellinen muotoilu yhdistettynä kestäviin ratkaisuihin on visuaalisesti ja aatteellisesti yhteinen perusta toiminnalle. Myös leikkisyys on jaettu lähtökohta, sillä ihminen on luonnostaan leikkivä, homo ludens, eikä tätä saa unohtaa työskentelyssä tai huonekalujen suunnittelussa.

Tosissaan mutta ei otsa rypyssä

Marjut kertoo muotokielensä olevan melko leikkisä ja että hän tykkää luoda tuotteita, jotka tuovat hymyn huulille ja tekevät arjen kevyemmäksi. Hän kuvailee naulakon syntyprosessia näin:

“Suunnittelun lähtökohtana on ollut kotiin ja julkitilaan soveltuva helppokäyttöinen yleispystynaulakko, joka on myös kaunis. Halusin vähäeleiseen, selkeään puurunkoon yhdistyvän kauniin kaksiosaisen koukun. Koukun muotokielen lähtökohtana oli toisaalta puun lehdet ja toisaalta puunrungolla lepäilevä perhonen. Koukku muotoutui kuitenkin nopeasti nykyiseen muotoonsa ja sai siksi nimen Bumerangi.”

Perhosen muoto tulee bumerangin ohella mieleen erityisesti seinään kiinnitettävistä vaatekoukuista, sillä niistä voi helposti nähdä muodostuvan perhosten parven satunnaisesti kiinnitettynä. Kahdella pakkauksella saa jo kuuden parven seinälle. Irtokoukkujen pakkaus on suunniteltu niin, että se toimii myös lahjarasiana. Pakkaukset on valmistanut Tesoman naapurimme Private Case, joka tuottaa ekologista arjen harmoniaa käyttämällä tuotteissaan kierrätysmateriaaleja. Pohjapehmusteen jouduimme tuomaan Espoosta saakka: se on Woamyn valmistama kasviperäinen, biohajoava vaihtoehto vaahtomuoville.

Olemme Kustomilla erityisen ylpeitä siitä, että saamme tuottaa maailmaan jotakin monella tasolla kestävää: ajaton design, korkea laatu ja kotimaisuusaste, paikallinen tuotanto ja pitkäikäisyys ovat meille tärkeitä lähtökohtia. Bumerangi on mitä pirkanmaalaisin tuoteperhe ja olemme iloisia, että saimme Young Finnish Designin ja Marjutin osaksi tarinaamme!

Bumerangi on täällä!
Bumerangi on täällä!