Pehmeä sohva

Koti on ihmisen olemisen keskus. Sinne tarvitaan jotakin kotoisaa, pehmeää ja lämpöistä. Erityisesti olohuone on rentoutumisen pyhäkkö ja siellä sohvan tulee olla toimintojen mukainen. Jos kotiväkesi muodostuu TV-sarjamaratoonareista, leffailtojen ystävistä tai omistautuneista lukutoukista, on sohvalla syytä olla erityisen mukavat oltavat. Juuri sopivan pehmeä sohva on ratkaisu kaiken tyyppisten rentoilijoiden ja kotoilijoiden tarpeisiin. Tässä tekstissä opastamme sinua oikeanlaisen sohvan valinnassa, kun kannatat pehmeitä arvoja.

Pehmeät tyynyt 

Kustomilla voit valita jokaiseen sohva- ja nojatuolimalliin juuri makusi mukaiset istuin- ja selkätyynyt. Tarpeen vaatiessa jokainen tyyny voi olla erilainen. Suosittu vaihtoehto on valita istuintyynyihin medium-tukevat täytteet ja selkänojan tyynyihin pehmeä täytevaihtoehto. Tällöin istuinosuus ei ole niin upottava, mutta mukavuus säilyy.

Istuimiin on valittavissa kolme eri kimmovaahtotäytevaihtoehtoa. Tukeva on napakka vaihtoehto, medium tarjoaa keskivahvaa tukea ja pehmeä upottaa juuri mukavasti. Pehmeä tyynyvaihtoehto sopii löhöilyyn erinomaisesti. Jos vierustoveri on ryhdikkäämmän menon ystävä, voi toiseksi tyynyvaihtoehdoksi valita tukevamman vaihtoehdon, niin kaikki pysyvät tyytyväisinä. Supernautiskelijoille sopii upottavin ja ylellinen höyhenvaihtoehto.

Pehmeä jousitus 

Jouset ovat meillä aina samat pehmeydeltään. Istuinten pehmeys tehdään siis valitsemalla mieleinen istuintyynyn pehmeys. Voit myöhemmin vaihtaa uudet napakammat tyynyt ja saat sohvastasi tukevamman istua. Näppärää, eikö?

Millaiseen tilaan sohva tulee?

Minkä kokoinen sohva saa olla? Erityisesti suuret sohvat kaipaavat ympärilleen hitusen tilaa. Pieneen tilaan ei kannata ahtaa ulkopuolelta muhkeamuotoista mallia, vaan valita sirorakenteinen sohva, jonka tyynyissä on pehmeyttä ja uhkeutta. Tällainen malli on esimerkiksi Helle, jonka sirot käsinojat, runkorakenne ja jalat tekevät keveän vaikutelman. Paksuihin tyynyihin voi valita haluamansa täytteen ja pesämäistä tunnelmaa lisäävät esimerkiksi koristetyynyt. Täällä voit tutustua tarkemmin Helle-mallistoon.

Tilava olohuone mahdollistaa monen malliset ja muotoiset huonekaluvalinnat. Voit keskittyä rauhassa oikeanlaisen tunnelman ja tyylin luomiseen mukavuutta unohtamatta. Jos perheesi tai lähipiirisi on suuri, kannattaa satsata istumapaikkojen määrään. Lue lisää ison sohvan valinnasta.

 Haihara-moduulisohva Venice-kankaalla

Pehmeyttä Howard-tyyliin

Jos olohuoneessasi tilaa riittää ja sisustussilmääsi miellyttää runsas, brittihenkisen ylellinen tyyli yhdistettynä mukavuuteen, Howard on oikea valinta sinulle. Leppoisa 60 cm:n istuinsyvyys ja vakiovarusteena tulevat höyhentäytteiset tyynyt takaavat lokoisat oltavat kaikille nautiskelun harrastajille. Eros-kankaalla verhoiltu sohva on samalla arvokkaan ja kutsuvan näköinen, omaperäiset jalat pyöreine muotoineen luovat Howard-tyylille ominaisen leiman.

Täysimittaista loungeilua

Lounge-mallistossa istuinsyvyys on hulppeat 80 cm ja se sopii parhaiten löhöilyn ystäville. Tilaa jää sisustustyynyjen lisäksi lemmikeille tai muille mussukoille. Lounge tekee oloilun ja nokostelun luvattoman helpoksi. Pehmeillä tyynyillä Loungesta syntyy oikein lupsakka oloilun linnake, jonne koko perhe voi kokoontua päivän päätteeksi. Tutustu Loungeen täällä.

Lounge-sohva kulmapalalla ja rahilla

Muotkan matkaan

Suosikkimallistomme Muotkan sohva on erinomainen köllöttelypaikka niin lukijalle kuin TV:n katsojallekin. Leppoisa 60 cm:n istuinsyvyys jättää tilaa olla ja hengittää. Käsinojan kurveihin on pehmoista nojailla. Istuin- ja selkätyynyihin voit valita minkä tahansa täytteistämme, siihen sopii niin napakat, mediumit kuin pehmeätkin tyynyt. 

Muotka-sohva Jewel 36 Chianti -kankaalla

Tee pehmeä valinta ja tutustu tarkemmin koko sohvavalikoimaamme! Kaipaatko sohvan kaveriksi pehmeää nojatuolia?