• Suuret sohvat

  • Enemmän tilaa elää

HEI SINÄ, OMAN ELÄMÄSI DESIGNER!

ETSITKÖ TAVALLISTA ISOMPAA SOHVAA?

Etsitkö isoa sohvaa tai sohvaryhmää suurperheen kotiin? Tarvitaanko leffahuoneessa leppoisaa istumatilaa useammalle henkilölle? Onko kaveripiirisi yhtä suurta perhettä ja haluatte kokoontua yhteen porukalla nauttimaan elokuvaillasta? On lähipiirisi sitten hullunkurinen perhe, seitsemän veljestä tai joukko frendejä, meiltä löytyy iso sohva joka tilaan ja tilanteeseen.

Divaanisohva, sohvaryhmä vai kulmasohva?

Omiin tarpeisiin sopiva, iso sohva saattaa olla vaikea löytää. Haluatko 100 tuuman TV:n ääreen juuri oikeanmittaisen sohvan? Tai onko oleskeluhuone tilava, mutta haastavan mallinen? On tilasi sitten TV-huone, takkahuone tai olohuone, ratkaisu löytyy kyllä. Mittatilaussohva on juuri sen kokoinen kuin haluat ja siihen mahtuu istumaan niin monta kuin on tarpeen. Valitse sivustoltamme sisustussilmääsi miellyttävä sohva ja muokkaamme sen toivomiisi mittoihin. Jos mallistostamme ei löydy sopivaa, suunnitellaan sellainen yhdessä. Laadukkaan, upean, kestävän sohvan hankkiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Iso sohva haastavaan tilaan?

Sijaitseeko TV-huone kellarissa tai yläkerrassa pienten ikkunoiden ja kapoisten portaiden takana? Tämä ei ole ongelma, sillä tarvittaessa sohva voidaan kuljettaa paikalle osissa ja koota vasta kohteessa. Toimitamme tuotteemme perille ja teemme kokoamistyöt – sinulle jää vain sohvan valinta.

Kangassohva vai nahkasohva

Jokaisella asiakkaalla on yksilölliset tarpeet ja siksi valmistamme sohvamme tilauksesta juuri asiakkaan toiveiden mukaan. Voit valita sohvaasi kankaisen tai kokonahkaisen verhoilun, juuri sopivan istuinsyvyyden, istuintyynyjen pehmeyden ja sisustussilmääsi miellyttävät jalat. Kangassohva pestävine päällisineen on oiva valinta lapsi- ja lemmikkitalouksiin. Nahkasohva on pitkäikäinen hankinta, joka kestää aikaa oikein huollettuna. Voit valita verhoilumateriaalin tuhansista kangas- tai nahkavaihtoehdoistamme. Olemme esivalinneet verkkosivuillemme Sinua varten valikoiman, jonka kankaat ovat kestäviä myös lemmikki- ja lapsiperheiden käytössä. Tutustu kankaisiin lisää täällä.

Verhoilemme paljon sohvia erikoiskankailla. Esimerkiksi Designers Guild, Nevotex, Lauritzon's, Orient Occident, Romo, Missoni, Camira, Scion, Dörflinger & Nickow, jne.

Autamme sinua mielellämme valitsemaan sinun mieltymyksiisi ja tarpeisiisi sopivan verhoilumateriaalin. Sohvan valinnassa ja suunnittelussa saat henkilökohtaista palvelua sohva-asiantuntijoiltamme. Suunnittelemme maksutta juuri asiakkaan tilaan sopivan kokonaisuuden.Tule käymään myymälässämme tai lähetä meille sähköpostilla lisätietoja haluamastasi sohvasta ja tilasta, jonne haluat sohvan sijoittaa. 

Henkilökohtaista palvelua, kasvotusten, puhelimessa tai chatissä.

Myymälämme löydät Tampereelta Ratinasta ja Helsingistä Lönnrotinkadulta läheltä Hietaniemen toria. Chatbotin avulla voit tutustua valikoimaamme ja voit myös jättää yhteydenottopyynnön. Asiakaspalvelu auttaa sinua arkisin klo 10-17 numerossa 0400 152 656 ja sähköpostilla info(at)kustom.fi

Tehdään yhdessä unelmiesi sohva!  

 

Lue lisää pehmeistä sohvista ja laadukkaista sohvista

Maksuttomat kangasnäytteet ●  Valmistetaan käsityönä Tampereella