Somevaikuttajille

 

Lukitseeko luovuutesi se, että joku toinen päättää sinun huonekalusi mallin, pehmeyden, koon, kankaan tai jalan? Vai mietitkö ehkä huonekalujen alkuperää ja valmistusprosessin eettisyyttä? Päätimme ratkaista sisustajan harteita painavat ongelmat kertaheitolla jo hyvän aikaa sitten. Näin syntyi kustom!

Valmistamme omalla verstaallamme Tampereella mittatilaussohvia ja muita huonekaluja. Käytämme huonekalujen rungoissa vain kotimaista pefc-sertifioitua puuta ja istuin- sekä selkätyynyissä kotimaisia täytteitä. Näin pystymme valvomaan materiaalien alkuperää. Lue lisää vastuullisuudesta täältä.

Meillä on (ainakin omasta mielestä) hyvä juttu ja mietimme miten saisimme äänemme kuuluville. Nyt meillä on seuraajia facessa ja instassa vain pari sataa seuraajaa. Toiveena olisi saada seuraajamäärät tuhansiin ennen vuodenvaihdetta.

Blogiyhteistyö. Esimerkiksi seuraavan tyyppinen voisi kiinnostaa meitä 

https://alexadagmar.com/velvet-sofa/

Instagram- ja Facebook -yhteistyö.

Asiakkaamme ostopolku voi olla verkkosivuillamme esimerkiksi seuraava: 1. Tutustuu mallistoon ja kankaisiin. 2. Tilaa maksuttomat kangasnäytteet. 3. Tutustuu kotonaan hänelle lähetettyihin kangasnäytteisiin. 4. Kokeilee AR:n avulla miltä sohva näyttää juuri hänen kotonaan 5. Tilaa tuotteen. 6. Tuote toimitetaan.

Tarkoituksena on, että Somevaikuttaja etenee ”samaa” ostopolkua kuin asiakkaamme ja julkaisee 2-3 julkaisua eri vaiheista ostopolkua.

Näistä julkaisut voisi tehdä ainakin kohdista 3 ja 4.

Esimerkit  kangasnäytekuvasta, AR kuvakaappauksesta ja AR- videosta löydät täältä.

(AR toiminto vaatii iOS puhelimen tai iPadin.)

Esimerkkejä kangasnäytekuvista.

 

Esimerkki AR-kuvakaappauksesta.

 Esimerkki AR-videosta.