Hei YIT:n asiakas

TERVETULOA UUTEEN KOTIIN!

Tuntuuko vanha sohvasi väärän malliselta tai kokoiselta? Joskus kotia vaihdettaessa tarpeet ja mitat muuttuvat. YIT tarjoaa yhteistyössä kanssamme uuden kodin ostajalle lahjakortin, jonka voi käyttää huonekaluhankintoihin liikkeessämme.

Muotka-sohva Jewel 36 Chianti -kankaalla

Mittatilaussohvassa on se hyvä puoli, että se valmistetaan juuri sinun toiveidesi mukaan. Voit vaikuttaa koon lisäksi täytteisiin ja kankaisiin, sekä valita mieluisat jalat. Hyödynnä suunnittelupalvelumme, niin piirrämme kotiisi sopivan sohvan, jossa otetaan huomioon käyttötarve ja tilan asettamat puitteet.

Tutustu tarkemmin mallistoihimme ja löydä uusi lempihuonekalusi!

sopivat sohvat joka tilaan

Lähetä meille pohjapiirroksesi ja teemme sinulle ehdotuksen toiveidesi pohjalta.

Go big and go home

Suuret sohvat suuriin tarpeisiin

Haluatko maksimoida istumapaikkojen määrän? Perinteinen kulmasohva tai kahden sohvan yhdistelmä tarjoavat useamman paikan suurelle perheelle tai useammalle vieraalle. Meiltä saat myös suuret sohvat suuriin tarpeisiin.

Oletko innokas löhöilijä? Lounge-sohvassa on hulppea 80 cm istuinsyvyys ja siihen mahtuvat keskikokoiset kyyhkyläiset köllöttelemään jopa vierekkäin. Myös divaanisohvat tunnetaan rennon kotoilun tyyssijoina, sillä niissä on aina tilaa kahdelle köllöttelijälle.

Kankaat kaikkin tarpeisiin

Tarvitsetko helppohoitoisen kankaan?

Tahmatassukoteihin sopii hyvin AquaClean ja EasyClean -kankaat, joiden pinta on tehty likaahylkiväksi. Istuin- ja selkätyynyissämme on irrotettavat päälliset ja vakiokankaamme ovat kaikki vesipestäviä.

Tilaa kotiisi maksuttomat kangasnäytteet, niin pääset tutustumaan vaihtoehtoihin tarkemmin.

Etsikö trendikästä sohvaa? Tämän hetken kuumin materiaali on bukleekangas.

Vakiokankaamme Bond on juuri tällainen nyppypintainen kangas, josta on saatavilla useita värejä kahdella eri tekstuurilla. Kun yhdistät tämän esimerkiksi Muotkan matalaan ja kevyeen runkoon, on lopputuloksena upea sohva, joka on tätä päivää.